opnieuw zoeken

Activiteiten Ibiza

Hoewel veel op Ibiza draait om het nachtleven heeft het eiland ook een breed aanbod aan excursies en activiteiten. Het ontdekken van ongelooflijke landschappen per boot of luchtballon, met prachtig uitzicht op het eiland tot spannende adrenaline sporten zoals Cliff Diving.

Het meest voor de hand liggende zijn de vele stranden op Ibiza. Sommige zijn toegankelijk zonder boot, anderen zijn moeilijk te vinden, maar dit is een eiland dus er zijn meer dan genoeg verlaten strandjes te vinden. Doe je best en je hebt een strand voor jou alleen.

Voor de wandelaars zijn er mooie wandelingen en trektochten op Ibiza. Velen volgen de kustlijn of gaan door de bergen met spectaculair uitzichten.

Ook voor watersportliefhebbers heeft Ibiza natuurlijk meer dan genoeg te bieden. Er zijn talloze verhuurbedrijven van surfplanken, zeilboten, kano’s, kayaks en waterfietsen. Snorkelaars en duikliefhebbers kunnen terecht in één van de duikscholen waar je een duikuitrusting kunt huren, met een groep gaat duiken of duikles wilt nemen.

Het eiland Ibiza verkennen op een originele manier? Huur dan een scooter, quad, fiets of een mountainbike. In de bergen zijn meerdere trails te vinden voor fanatieke mountainbikers met fraaie uitzichten en uitdagende afdalingen.

 

Activiteiten bestemmingen

Bekijk accommodaties op Ibiza