toon alle filters ...opnieuw zoeken

Hotel Ibiza

hotel-palladium-palmyra-san-antonio-bahia.jpg
hotel-club-cartago-san-miguel.jpg
hotel-mar-amantis-san-antonio.jpg
hotel-garbi-ibiza--spa-playa-den-bossa.jpg
hotel-grand-palladium-palace-playa-den-bossa.jpg
talamanca 6.jpg
es cana 3.jpg
es cana 6.jpg

Hotel Ibiza

Er is een grote variëteit aan hotels op Ibiza. Zo is er voor ieder doelgroep en budget een hotel te vinden. Wat betreft luxe is op Ibiza niks te gek, maar een verblijf op Ibiza hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je kunt kiezen uit hotels in een stad, dichtbij de beroemde clubs, aan het strand of heerlijk rustig midden in de prachtige natuur waar minder toeristen zijn. Zo is er voor ieders wens een hotel op Ibiza te vinden.

Faciliteiten

Hotels op Ibiza zijn bijna altijd voorzien van een zwembad, restaurant en sportfaciliteiten. Afhankelijk van de prijs is de service vaak goed en zijn de mensen vriendelijk en gastvrij. Met name in het binnenland of in rustigere gebieden is de benadering ontspannen.

Kindvriendelijke hotels

Ga je met je gehele gezin op vakantie naar Ibiza? Selecteer dan een kindvriendelijk hotel. Dit zijn hotels waar ook jouw kids het prima naar hun zin hebben. Zo is er bijvoorbeeld een speeltuin of zwemparadijs aanwezig. In verschillende hotels is tijdens het hoogseizoen ook een animatieteam aanwezig of kun je gebruikmaken van een kinderoppas. Daarmee wordt het voor jou ook mogelijk om tijdens je vakantie te ontspannen.

Vergelijk de beste hotels op Ibiza

Zoek je een hotel dat aan jouw voorwaarden voldoet? Zoek dan uitgebreid in onze zoekmodule. Je geeft aan wat je hotelwensen zijn en de vergelijker selecteert dan voor jou de beste hotels, waar je uiteraard ook eenvoudig de prijzen kunt vergelijken.

Hotels op Ibiza zijn erg populair. Daarom is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te reserveren, zodat ook jij kunt genieten van één van de meest exclusieve eilanden in de wereld. Vind en vergelijk hier de beste hotels die je op het eiland Ibiza kunt vinden. Maak je keus en geniet van een onvergetelijke vakantie op één van de meest bijzondere eilanden van Europa!

Bekijk Hotels op Ibiza