opnieuw zoeken

Beachclubs Ibiza

Beachclubs Ibiza

Wie op zoek is naar een vakantie waarin luxe, verwennerij en feesten centraal staan, kan prima terecht op het Spaanse eiland Ibiza. De rijken en superrijken der aarde brengen niet voor niets hier hun vakanties door.

De kenmerken van een beachclub

Maar wat zijn nou precies de kenmerken van een beachclub op Ibiza:

  • beslotenheid
  • luxe
  • excellente ligging
  • verwennerij
  • genieten van het leven
  • ontspanning

Wie echt voor het Carpe Diem gevoel gaat, is hier op zijn plek.

De 5 beste beachclubs

Het is niet zo eenvoudig de beste beachclubs te noemen, aangezien dat veel te maken heeft met persoonlijke voorkeur en met het gezelschap waarmee je op vakantie bent. Internationaal gezien worden de volgende vijf clubs bij de beste van Ibiza genoemd. Hierbij geldt dat het aanbevolen wordt vooraf te reserveren, want er zijn doorgaans geen vrije plekken. Amanta in Sol Den Terra wordt geroemd vanwege zijn fantastische ligging, inclusief zijn eigen inham, waardoor je ongestoord kunt genieten van de zee en de zon. Wie voor de luxe van 5 sterren gaat, kan terecht bij Nikki Beach in Santa Eulalia. De sushi is hier supervers, er is live muziek en je bevind je tussen wat men noemt beautiful people. Hidden in Cala San Vincente spreekt voor zich. Hier vind je een verborgen tuin met schatten. De hamburger is uitstekend en wie van een hele aparte entourage houdt, kan hier volop genieten. Nummer vier wordt ook wel dè beachclub van Ibiza genoemd om van de zonsondergang te genieten. Het is Sunset Ashram in Cala Conta, waar je beslist vooraf moet boeken. Tot slot nummer vijf. Dat is Babylon Beach in Santa Eulalia. De plek om aan de massa te ontsnappen. Dit is overigens ook een geschikte beachclub voor ouders met kinderen, want ze hebben, naast rust, een heerlijk uitzicht, lekker eten en een drijvend ponton om even van de zee te genieten, een speciaal gebied waar kinderen onder toezicht kunnen ravotten.

Volop keuzes

Gelukkig blijft het niet bij de 5 genoemde clubs. Er zijn er veel meer, waarbij 15 stuks steeds weer extra geroemd worden. Nassau Tanit Beach, Blue Marlin in Cala Jondal, Santos Ibiza Beach Club en de nieuwe club Santos bieden alle toegang tot de wereld van de jet set, van een leven waar iedereen van droomt en waar je hier volop van kunt genieten. In sommige clubs vind je zelfs het hippie gevoel terug, waar Ibiza zo trots op is, want het waren de hippies die dit bijzondere eiland een sfeer van flair en dat unieke hebben gegeven. Club Kumharas, in Cala de Bou, is een van die clubs die deze relaxte sfeer biedt.

Bekijk hieronder een overzicht met alle beachclubs op Ibiza. Mis je een beachclub of heb je tips? Laat het ons weten!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Beachclubs Ibiza op ibiza

Beachclubs op Ibiza