opnieuw zoeken

Ibiza Uitgaan

Uitgaan

Ibiza Uitgaan

Ibiza staat met zijn vele legendarische discotheken en (beach)clubs bekend als dé party hoofdstad van Europa! Jonge vakantiegangers van over de hele wereld komen af en aan om met z'n allen flink los te gaan op de beats van top DJ's als AfroJack, Tiësto en David Guetta.

Het partyseizoen op Ibiza gaat officieel van start tijdens het eerste weekend van juni en loopt tot de eerste week van oktober. Dit is the closing week die wordt gezien als de week met de meest legendarische, spectaculairste en grootste feesten ter wereld. Niets is te gek en de feesten zijn dan ook snel uitverkocht.

Party eiland Ibiza

De meeste clubs bevinden zich in en rondom Ibiza-stad en San Antonio. Bekende clubs op Ibiza zijn: Amnesia, Ushuaia, Pacha, Es Paradis, Privilege, Eden en Bora Bora. Hier worden vrijwel iedere avond feesten gegeven met een goede line up en speciale themes. De feesten gaan de hele avond door, van een sluitingstijd hebben ze in het bruisende Ibiza nog nooit gehoord.

Let wel op dat je voor het uitgaan in Ibiza bij veel clubs entree wordt gevraagd, deze loopt al snel op richting de 50 euro of meer.

Bekendste clubs op Ibiza

Pacha

Pacha logoPacha - Ibiza Stad, is met onder andere de "F *** Me I'm Famous"feesten, één van de meest beroemde en oudste clubs op Ibiza. In die tijd heeft het een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als het gaat om behandelen van VIPS, Rich and Famous en natuurlijk het geven van spectaculaire feesten met de beste DJ's ter wereld. Een must see als je van goede feestjes houdt.

HÏ IBIZA

In voormalig nachtclub en party-icoon Space in Playa d'en Bossa, is nu onder toeziend oog van Ushuaia, HÏ IBIZA gevestigd. "The highest standards of music and entertainment, bringing world-class music experiences to a club designed with the dancer in mind".

Amnesia

 amnesia

Amnesia, gelegen in San Antonio is al lang het decor van één van Ibiza's beste nachtclubs. Meerdere ruimtes bieden de beste techno, ontspannende sferen en diepe house beats. De club organiseert spetterende feesten als Cocoon, Cream en Espuma. De bovenste verdiepingen van Amnesia zijn VIP, en bieden een prachtig uitzicht op de feestvreugde eronder.

Ushuaia

 logo

Ushuaia Ibiza Beach Hotel is een relatief nieuwe club in Playa d'en Bossa en ligt tegenover Space. Het is een stijlvolle locatie die grote DJ's een geweldig podium bieden. In een paar jaar is Ushuaia uitgegroeid tot één van de bekendste revenues op Ibiza voor zowel VIPS als echte party liefhebbers. Ushuaia biedt jou door de vroege openingstijd de kans om wereldberoemde DJ's te aanschouwen in de warme zon of bij het zwembad.

Privilege

 PrivilegeDe 'World's Biggest Club' ligt natuurlijk op Ibiza,  in San Rafael om precies te zijn. De omvang van de Main Room gaat buiten alle verwachtingen.  Met een zwembad in het midden van een ruimte zo groot als een vliegtuighangar, 20 jaar ervaring in het organiseren van feesten en DJ's als Armin van Buuren is Privilege bij voorbaat een legendarische club. 

Bora Bora

 Bora bora

Gelegen op het mooie strand van Playa d'en Bossa vind je de beste balans tussen club, bar en strand. Als je Bora Bora zegt, dan denkt je al snel aan strandfeesten en zongebruinde mensen die los gaan op de meest relaxte sounds tijdens een mooie zonsondergang. En terecht! Bora Bora is dé strandtent waar je los kan gaan en kunt genieten van zon, strand, drank en de beats van een top DJ. De zondagen zijn het populairst en over het algemeen ook het leukst. 

Eden

 eden

Eden is een charismatische club midden in het centrum van San Antonio. De muziekstijlen gaan uiteen van funky house tot trance en techno. De meest populaire feesten zijn Judgement Sundays en Ibiza Live met top DJ's die hun beste sets afwerken! 

Es Paradis

 es_paradis

Es Paradis wordt beschouwt als de mooiste club op het eiland. Al sinds het midden van de jaren 70 timmert de club aan de weg als een charismatische tent met beruchte feesten als Fiesta Del Agua, met veel water en spectaculaire decors. Het in het centrum van San Antonio gelegen club is de ultieme Ibiza vakantie ervaring voor degenen die houden van feesten met glitter en glamour.

 

Uitgaan bestemmingen

Bekijk accommodaties op Ibiza