opnieuw zoeken

Snorkelen op Ibiza

Snorkelen

Op Ibiza hoef je je zeker niet te vervelen, dat is wel bekend. Je kunt genieten van het nachtleven, maar er zijn ook activiteiten die voor meer leeftijden geschikt zijn. Snorkelen is hier één van. Snorkelen is heerlijk in de prachtige blauwe zee, waarin je een heleboel verschillende vissen en andere exotische dieren, koraal en kleuren zult tegenkomen. Een ervaring die je zeker niet zult vergeten.

Plaatsen om te snorkelen

Er zijn verschillende plaatsen waar je kunt snorkelen op Ibiza, namelijk Cap Llibrell, Islas Bledas, El Caballo, La Catedral. Dit zijn slechts enkele bijzondere locaties, want je kunt natuurlijk ook bij de eerste de beste strand de zee in lopen, alleen zul je dan niet altijd de meest bijzondere dingen zien.

De temperatuur van het zeewater is relatief hoog waardoor het aangenaam is om hier te snorkelen. De gemiddelde temperatuur in de zomer van het zeewater is maar liefst 27 graden, dus het werkt verkoelend maar is ook zeker niet te koud. Ibiza heeft verschillende duikscholen die ervoor zorgen dat je veilig kunt snorkelen in bepaalde gebieden. Zo is het gebied aan de kust voor beginners zeker aan te raden. Natuurlijk weten de instructeurs ook de meest prachtige plekken waar je de meest bijzondere vissen, wrakken en koraal zult zien.

Snorkelen op Ibiza is iets wat je absoluut gedaan moet hebben!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Snorkelen op ibiza

Alle (onder)watersportspecialisten op Ibiza