opnieuw zoeken

Scooter rondrit Ibiza

Scooter rondrit

Ibiza is het ideale eiland om per scooter te verkennen. Het is een hippe manier om jezelf te vervoeren op Ibiza. Wanneer je dol bent op avontuur mag een scooter rondrit op Ibiza eigenlijk niet ontbreken. Deze brengt je bij alle highlights van het eiland.

Welke opties zijn er voor een scooter rondrit op Ibiza?

Er zijn verschillende scooteraanbieders op Ibiza te vinden. De meest bekende aanbieders zijn A. Turbo, Cooltra, Motosluis en Ritmo Cars. De meest populaire aanbieder is Cooltra. Deze heeft maar liefst 13 afleverpunten op Ibiza zitten.

Wat zijn de beste plekken?

Je kunt een scooter huren in de stad zelf, maar je kunt ook op het vliegveld een scooter boeken. Er zijn zelfs aanbieders die de scooters bij je vakantiewoning brengen en weer ophalen.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een scooterrit?

Bij sommige aanbieders kun je een scooter huren voor een bedrag vanaf € 10,00 per dag. Andere aanbieders brengen € 25,00 per dag in rekening. Houd er rekening mee dat je bij diverse aanbieders ook een borg moet betalen. Dit kan oplopen tot een bedrag van € 150,00. Vaak heb je dan wel als voordeel dat er helm bij de prijs zit inbegrepen en je hulp krijgt bij pech onderweg.

De highlights tijdens je scooterrit

Geniet van een tour langs de kust van Ibiza en maak kennis met de mooiste strandjes. Ibiza Stad en Sint Antoni zijn ook de moeite waard om te ontdekken. Vooral de oude stadspoorten van Ibiza Stad zijn aantrekkelijk voor elke cultuurliefhebber. Verder zijn de havens met het authentieke vissersgedeelte zeker aan te raden!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Scooter rondrit op ibiza

Scooterverhuurbedrijven op Ibiza