opnieuw zoeken

Kanoën of kayakken Ibiza

Kanoën

Ibiza is een eiland vol mooie stranden en azuur blauw water. Lekker om in te zwemmen of te duiken, maar ook om met de kano of per kayak te verkennen. Je kunt op Ibiza een kano huren en er lekker op uittrekken. Het prachtige blauwe water zal je betoveren en je kunt dankzij dit heldere water ook een heleboel zeedieren zien. Je kunt ook naar de afgelegen stranden gaan met de kano of kayak, waar je zonder kano niet zult komen. De ideale plek om tot rust te komen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft! Kanoën op Ibiza geeft je diverse schitterende aanblikken vanaf het water en geven verborgen geheimen van het eiland bloot. Al met al zijn het uitzichten om van te smullen.

De kosten van het huren van een kano of kayak liggen rond de €15,- per uur. Je kunt ervoor kiezen om een één persoons- of tweepersoons kano of kayak te huren en-of in een groep onder begeleiding te kanoën, zodat je de beste spots tegen zult komen of zelfstandig erop uit te trekken. Dit is overigens per aanbieder verschillend. Let wel op dat de kano in goede staat is en er genoeg reddingsvesten zijn.

Let op: het kanoën of kayakken is niet voor iedereen weggelegd. De stroming kan nog wel eens sterk zijn waardoor je toch wel enige kracht nodig hebt. Het is dus intensief, maar het is het zeker waard om te proberen. Na het intensief kanoën kun je namelijk genieten van de prachtige uitzichten en tot rust komen op het strand.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Kanoën op ibiza

Kano en kayakverhuur op Ibiza