Ibizavakantie.nl
Kanoën of kayakken Ibiza
de beste vakanties vind je op Ibizavakantie.nl

Kanoën of kayakken Ibiza

Ibiza is een eiland vol mooie stranden en azuur blauw water. Lekker om in te zwemmen of te duiken, maar ook om met de kano of per kayak te verkennen. Je kunt op Ibiza een kano huren en er lekker op uittrekken. Het prachtige blauwe water zal je betoveren en je kunt dankzij dit heldere water ook een heleboel zeedieren zien. Je kunt ook naar de afgelegen stranden gaan met de kano of kayak, waar je zonder kano niet zult komen. De ideale plek om tot rust te komen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft! Kanoën op Ibiza geeft je diverse schitterende aanblikken vanaf het water en geven verborgen geheimen van het eiland bloot. Al met al zijn het uitzichten om van te smullen.

De kosten van het huren van een kano of kayak liggen rond de €15,- per uur. Je kunt ervoor kiezen om een één persoons- of tweepersoons kano of kayak te huren en-of in een groep onder begeleiding te kanoën, zodat je de beste spots tegen zult komen of zelfstandig erop uit te trekken. Dit is overigens per aanbieder verschillend. Let wel op dat de kano in goede staat is en er genoeg reddingsvesten zijn.

Let op: het kanoën of kayakken is niet voor iedereen weggelegd. De stroming kan nog wel eens sterk zijn waardoor je toch wel enige kracht nodig hebt. Het is dus intensief, maar het is het zeker waard om te proberen. Na het intensief kanoën kun je namelijk genieten van de prachtige uitzichten en tot rust komen op het strand.

Kano en kayakverhuur op Ibiza

 • vanaf 35,-

  Anfibios

  W. bekijk website
  T. (+34) 971 303 915
  E.
  Sant Jordi
  Edif. Acapulco, Carretera de Playa Den Bossa
 • vanaf 30,-

  Ibencenca Kayak School

  W. bekijk website
  T. (+34) 977 672 263
  E.
  Santa Eulalia
  Carrer Bruc 3
 • vanaf 40,-

  La Otra Ibiza Avonturas

  Cala Tarida
  Aragon 34, Cala Tarida
 • vanaf 40,-

  Vuelta Ibiza Kayak

  W. bekijk website
  E.
  Santa Eilalia
  Carrer d'es Riu 23
 • vanaf 50,-

  Bike Ibiza

  W. bekijk website
  E.
  Eivissia
  Lugar Port Esportiu Eivissa Nova
 • Cesar & Cesar Water Sports Center

  W. bekijk website
  T. (+34) 971 330 919
  E.
  Santa Eulalia
  S'Argamassa Beach