Yoga op Ibiza

Bekijk Yoga
Yoga

Ibiza is niet alleen de ideale bestemming wanneer je houdt van een feestje tijdens je vakantie. Ook is het eiland de vakantiebestemming bij uitstek voor ontspanning, een moment van bezinning om straks weer helemaal klaar te zijn voor het volgende jaar. Deze spirituele ervaring kun je tegenwoordig overal boeken, maar wat houdt het in? .

Ontspannen yoga op Ibiza

Ibiza biedt de omgeving bij uitstek voor yogalessen: de rustige omgeving met veel natuur en de prachtige zandstranden versterken het gevoel van totale ontspanning. Niet alleen je lichaam, maar ook je geest wordt opgeschoond tijdens een les, weekend of week yoga op het eiland. En niet alleen is yoga tijdens je vakantie enorm inspirerend, je bent ook nog nooit zo gezond op vakantie gegaan. Door yoga ga je meer bewegen, maak je je geest vrij van dagelijkse overdenkingen, kom je tot rust en tot jezelf.

Wat is Yoga?

Yoga is een vorm van lichaamsbeweging en helpt je spieren inspannen en ontspannen, waarbij je hele lichaam uiteindelijk aan bod komt. Door dit op een rustige manier te doen en je geest vrij te maken, kun je ook alle stress achter je laten en genieten van een echte relaxvakantie. Je wordt je bewust van je eigen lichaam en maakt ruimte vrij in je geest voor een heldere kijk op het leven. Aan de hand van diverse houdingen en ademoefeningen wordt je getraind om meer in het hier en nu te leven en geluk vanbinnen te ervaren. Dat je lichaam ondertussen fitter wordt en meer kracht krijgt, is natuurlijk mooi meegenomen.

Yoga tijdens je vakantie

Ibiza is een populaire locatie om aan yoga te doen, zelfs de beste plaats in Europa volgens vele yogi’s. Of je nu kiest voor een retreat van een hele week, of voor losse yogalessen: een yogavakantie op Ibiza brengt je helemaal tot rust. In de prachtige accommodaties is het mogelijk om even alles om je heen te vergeten en hoef je aan niets anders meer te denken. Voor een yoga weekend of week op ibiza hoef je bovendien geen ervaring met yoga te hebben: er komen allerlei mensen met en zonder ervaring met yoga samen. Vaak kun je een yogavakantie aanvullen met reiki, massage of meditaties.

Verken Ibiza

Een yogavakantie in Ibiza houdt niet alleen ontspanning tijdens de yogalessen in, maar ook lekker uitwaaien aan zee en genieten van gezond en lekker eten. Naast yoga workshops wordt gedaan aan stille meditatie, waarbij je probeert je gedachten vrij te maken en je bewust te worden van het hier en nu. Tussendoor heb je voldoende tijd om ook Ibiza zelf te verkennen en te genieten van strandwandelingen of een duik in zee. Op het eiland kun je daarnaast paardrijden of een auto huren om binnen korte tijd naar verschillende mooie plekken te rijden. Yoga en Ibiza vormt zo de ideale combinatie voor jouw droomvakantie!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Yoga op ibiza

Alle yogastudio's en retreats