opnieuw zoeken

Mountainbiken op Ibiza

Mountainbiken

Ibiza is een eiland waar je niet overal heen kunt met de auto, maar dat zorgt er juist voor dat het bijzonder is om bepaalde plekken gezien te hebben. Het eiland heeft dan ook een heleboel verborgen plekken. Het perfecte vervoersmiddel om deze plekken wel te kunnen bezoeken: de mountainbike. Op deze manier ben je niet alleen gezond bezig, maar heb je ook nog wat avontuur op jouw vakantie. Bovendien is mountainbiken ook geschikt voor kinderen zodat het ook een activiteit is die mogelijk is voor een gezin. Het is niet verstandig om te kiezen voor moeilijke paden met kinderen.

Mountainbike huren

Het huren van een mountainbike is mogelijk bij meerdere bedrijven. Een mountainbike is nou eenmaal nodig bij de moeilijke paden. Deze zijn niet te doen met een gewone fiets. Een mountainbike is speciaal gemaakt voor het fietsen op de paden met bijvoorbeeld veel stenen en dankzij de vering gaat het gemakkelijk.

Het huren van een mountainbike kost gemiddeld ongeveer twintig euro per dag. Meestal kun je ook kiezen voor GPS waardoor je precies weet waar je bent. Dit kost ongeveer acht euro per dag. Toch geen grote fan van de mountainbike maar wil je wel fietsen? Dan kun je ook een wielrenfiets huren, maar deze zijn wel wat duurder. Gemiddeld betaal je hier dertig euro per dag voor.

Handige tips

Vergeet je tijdens het mountainbiken niet in te smeren. De zon is fel en je wil niet verbranden. Neem als je gaan mountainbiken veel water mee en vergeet niet het eten. Vooral een banaan is een aanrader. Zorg ten slotte ook voor een helm voor de veiligheid!

Populaire routes

Een overzicht met mountainbike routes of trails komt spoedig

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Mountainbiken op ibiza

Fietsverhuur op Ibiza