5 unieke accommodaties op Ibiza

Bekijk accommodaties op Ibiza
5 unieke accommodaties op Ibiza

Wil jij op vakantie naar Ibiza? Overnacht dan in een bijzondere accommodatie en geniet extra van je verblijf op het eiland. De populaire bestemming is tal van accommodaties rijk en het is dan ook niet eenvoudig om een keuze te maken. Wij helpen je graag door 5 bijzondere plekken op Ibiza voor je op een rijtje te zetten. Kies jouw favoriet en beleef dit jaar een unieke vakantie.

1. Hotel Spa Ca Na Xica in San Miquel

Dit luxehotel op Ibiza staat op een voormalig landgoed en dat is te zien aan de prachtig aangelegde tuin. Het heeft 20 luxueuze suites met ieder een balkon waarvandaan je een mooi uitzicht over het landgoed hebt. De inrichting is landelijk in een lichte kleurstelling met houten details. Als gast heb je gratis toegang tot de spa, het zwembad en de fitnessruimte van het hotel en maak je gratis gebruik van WiFi. Er is parkeergelegenheid bij het hotel, zodat je per huurauto het eiland kunt verkennen, maar ook fietsen worden bij het hotel verhuurd. Het verse ontbijt wordt naar wens ook glutenvrij opgediend.

2. Hotel Aguas Lifestyle bij de haven van Santa Eulalia

Dit luxe en zeer modern vormgegeven hotel heeft maar liefst vier restaurants. Een daarvan bevindt zich op het dak en beschikt over een eigen zwembad. Hier kun je ’s avonds onder het genot van heerlijke tapas en een drankje loungen en een deel van het eiland overzien. De spa van het hotel heeft een sauna, Turks bad, ijsfontein, Feng Shui zwembad, theebar, solarium, koudwaterbad en hamam. Ook in de kamers bevinden zich luxe faciliteiten zoals een lits jumeaux, Bang & Olufsen tv en in veel gevallen een prachtig uitzicht op zee.

3. Agriturismo Sa Talaia in San Antonio

Deze luxe agriturismo is gevestigd in een herenhuis op twee kilometer van het strand van San Antonio, waar zich ook het nachtleven van Ibiza afspeelt. Het biedt 12 kamers en suites met bubbelbad, open haard voor de koudere maanden en iPad. Deze zijn bovendien geluidsdicht, waardoor je ook in de buurt van het bruisende San Antonio goed slaapt. Het gemeenschappelijke zwembad beschikt over een jacuzzi en is omringd met Balinese ligbedden. Het complex met een eigen wellness ligt in een tuin met pijnbomen en bloemen.

4. Can Bliss B&B in Cala Llenya

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke en toch unieke accommodatie, dan is deze Bed & Breakfast met gastvrije eigenaren wat je zoekt. De kamers van deze B&B zijn licht en modern ingericht en bieden uitzicht over zee. Het ontbijt met verse broodjes, smoothies en fruit is bovendien niet te versmaden. Iedere kamer is voorzien van laptopkluisje, airco en badkuip en je kunt er gebruikmaken van WiFi.

5. Sa Vinya d’en Palerm in San Miquel

Dit hotel is gesitueerd in een zesde eeuws traditioneel huis met Ibizaanse steen en veel houten details. Het bevindt zich in een rustige omgeving op 7 kilometer van de stranden en is het ideale toevluchtsoord voor rustzoekers. De rustieke kamers hebben veel lichtinval en zijn ingericht in lichte kleurstellingen. Iedere kamer heeft een eigen terras met meubilair waar je kunt genieten van de Ibizaanse zon. In de tuin rondom het hotel bevinden zich fruitbomen, boerderijdieren en een zwembad.

Wil je verblijven in een van deze bijzondere accommodaties op Ibiza? Dan is het aan te raden om op tijd te boeken, aangezien de prijzen oplopen naarmate het seizoen vordert. 

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza