opnieuw zoeken

Boot huren Ibiza

Boot huren

Ibiza is het partyeiland van de wereld, maar staat ook bekend om de vele jachten van bekende sterren. Het eiland is dan ook prachtig om van de zee te bekijken en daarom huren voor mensen een boot. Net zoals eigenlijk alles op Ibiza, kan het huren van boten ook in veel verschillende klassen. Van een klein motorbootje tot een luxe (zeil)jacht met kapitein en kok.

Simpele motorboot, tot luxe zeiljacht

Op Ibiza kan alles zo luxe mogelijk, ook het huren van een boot. Voor de mensen met een diepe portemonnee is het huren van een boot wat eenvoudiger aangezien er in de hogere klasse de meeste keuze is. Een zeiljacht met of zonder kapitein huur je bijvoorbeeld van zo'n €350 per dag. Een gemiddeld motorjacht kost zo'n €750 per dag. Hierbij moet wel vermeld worden dat de meeste boten een capaciteit hebben tussen de zes en 12 personen, dus ook voor een vakantie met een groep vrienden hoeft het huren van een boot niet heel duur te zijn. Wil je echte luxe: een luxe jacht met overdekte kajuit, kapitein, meerdere slaapplaatsen en bijbehorende waterscooter, huur je al vanaf een schamele €1250 per dag.

Varen rond Ibiza

Veel mensen huren een boot op Ibiza om een tochtje te maken naar het prachtige eiland Formentera, wat iets ten zuiden van Ibiza ligt. Eenmaal daar kan er gezwommen worden in de prachtig blauwe zee of aangemeerd worden op een van de schitterende stranden. Daarnaast kun je in een flinke dagtocht een leuk rondje om het eiland Ibiza maken en hier en daar aanmeren om de wat minder bekende stadjes te bezoeken. Ook maken veel mensen een tochtje rond het rotseiland Es Vedrá. Op dit eilandse voor de kust van Cala d'Hort, waar vele mythes over bestaan, vind je unieke dier en plantsoorten.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Boot huren op ibiza

Bootverhuur op Ibiza