opnieuw zoeken

Golfen op Ibiza

Golfen

Lijkt het je supergaaf om een balletje te slaan op een adembenemend golfterrein? Waarom ga je dan niet golfen op Ibiza? Het Spaanse Ibiza is een aanrader voor iedereen die een fantastische golfbestemming zoekt in Europa. Het zijn vooral de zon en de prachtige landschappen die Ibiza uitstekend geschikt maken voor een onvergetelijke golfvakantie. Waar kun je golfen op Ibiza en waar dien je rekening mee te houden als je besluit te golfen?

Golfen bij Ibiza Club de Golf

Een prachtig golfterrein op Ibiza is Ibiza Club de Golf in Santa Eulalia. Dit golfresort heeft alles voor een geslaagde golfvakantie. Sinds 1992 is het mogelijk om hier te golfen. Dit indrukwekkende golfresort beschikt over 18 holes en een oefenruimte. Vanzelfsprekend geniet je van een schitterend uitzicht als je ontspannen aan het golfen bent. Hoewel Ibiza Club de Golf een privéclub is, kun je er ook als niet-lid uitstekend terecht voor een dagje golfen.

Ibiza Golfbanen

Een balletje slaan bij Roca Llisa

Ibiza Club de Golf beschikt ook over een 9 holes baan, ook wel Roca Llisa genoemd. Deze golfclub ligt iets meer ten oosten van Ibiza Club de Golf en beschikt over 9 holes. In tegenstelling tot eerder genoemde de 18 holes baan, is Roca Llisa een stuk kleinschaliger. Vooral de gezelligheid staat bij deze golfclub centraal. Als je wilt, kun je er ook golflessen volgen. Dit kan zowel in groepsverband als privé.

Waarom je kiest voor een golfvakantie op Ibiza

Op Ibiza is het gedurende het gehele jaar lekker weer. Deze aangename temperatuur zorgt ervoor dat de golfclubs het gehele jaar door geopend zijn. Het gras van de golfbanen ligt er dan ook prachtig groen bij. Je kunt je golfvakantie op Ibiza uitstekend combineren met andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ontspannen aan de parelwitte stranden of een kennismaking met de Mediterrane keuken? Een bezoekje aan een hippiemarkt op Ibiza is ook zeker aan te raden. Eigenlijk alles dat je kunt bedenken, kun je kopen op de hippiemarkt.

Geniet van een golfvakantie op Ibiza

Op Ibiza hoef je je nooit een seconde te vervelen. Of je nu een georganiseerde all inclusive golfvakantie boekt naar het Spaanse eiland of dat je liever zelf de touwtjes in handen hebt, op Ibiza valt er altijd genoeg te beleven. Neem je zelf je golfuitrusting mee op vakantie en huur je deze niet bij de golfclub? Wees er dan zeker van dat je golfuitrusting goed is verzekerd. Golfspullen zijn erg kostbaar en deze wil je liever niet beschadigen of kwijtraken door bijvoorbeeld diefstal. Informeer daarom bij je reisverzekeraar of je reisverzekering is afgestemd op een golfvakantie naar Ibiza.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Golfen op ibiza

Golfbaan op Ibiza