Weekendje Ibiza - Onze handige tips

Bekijk accommodaties op Ibiza
Weekendje Ibiza - Onze handige tips

Het voorjaar is staat stiekem weer voor de deur, wat betekent dat het straks weer mooi wordt buiten. De zon laat zich weer vaker aan de horizon zien om de wereld te verwarmen. Roept dit bij jou ook allerlei vakantieverlangens op en droom je geregeld weg bij het idee aan een weekendje buitenland? Dan ben je niet de enige, want bij veel globetrotters en zonaanbidders zijn de lente- en zomerkriebels inmiddels al voelbaar. Een gaaf weekendje op Ibiza kan je soelaas bieden. Dit exotische eiland is perfect om met een bezoek te vereren. Want je kunt op Ibiza, zelfs gedurende een kort weekendje, helemaal tot jezelf komen. Lees snel verder voor de beste tips als je binnenkort richting Ibiza gaat.

Lekker naar het strand? Kies het juiste deel van Ibiza uit

Op Ibiza zijn het vooral de stranden die aantrekkelijk en uniek zijn. Een aantal dagen Ibiza meepakken verplicht je eigenlijk om - hoe dan ook - minimaal één dag naar een fraai en zonnig strandresort te gaan om even lekker op het strand te gaan luieren. Let er hierbij op dat op Ibiza het ene strand het andere niet is. Zo vind je op het zuiden en oostelijke deel van Ibiza vooral de wat drukkere stranden, die veel massatoerisme trekken. Ook naaktstranden zijn hier te vinden. Wil je liever wat meer échte privacy en rust? Plan dan een weekendje Ibiza in op het noordelijke of oostelijke deel van dit eiland. Die zijn relatief rustiger dan de stranden in het westen en zuiden.

Bezoek leuke winkeltjes en natuurlijk ook de betere restaurants

In de wat grotere plaatsen op Ibiza, zoals Ibiza-Stad of San Antonio, kun je naast gave winkeltjes en attracties ook supergezellige restaurantjes vinden, waar je optimaal kunt genieten van de lekkerste gerechten en drankjes die er op Ibiza te vinden zijn. Maak er gewoon een complete shopdag van, door eerst in een wat grotere plaats leuke winkeltjes te bezoeken en ten slotte de dag af te sluiten met een superieur gerecht in een van de vele leuke en gastvrije eettentjesop het eiland Ibiza.

Verwen jezelf met een van de mooiste natuurpanorama's ter wereld.

Op Ibiza wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom raden w e je aan om, als je de tijd hebt, zeker Torre Des Savinar te bezoeken. Hier vind je een historische uitkijktoren, die zicht biedt op een van de mooiste natuurscenario's ter wereld. Namelijk: een prachtige rotspartij in zee, in combinatie met azuurblauw water dat zijn gelijke niet kent!

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza