Yoga vakantie op Ibiza

Bekijk accommodaties op Ibiza
Yoga vakantie op Ibiza

Ibiza is het perfect eiland voor yoga. Combineer een heerlijke vakantie vol zon, zee en strand met yogalessen om volledig te ontspannen en tot rust te komen. Ibiza is omgeven met een prachtige natuur en staat bekend om de spiritualiteit en rust die het eiland uitstraalt. Een ideale bestemming dus voor een yogavakantie!

Yoga Ibiza

Ibiza is een eiland in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. Het is een zeer populaire vakantiebestemming onder het feestend publiek, maar Ibiza heeft naar veel bars en clubs nog veel meer te bieden. Zo zijn er kleurrijke hippiemarkten, gezellige restaurants, uitstekende hotels en diverse yogaoorden. Ibiza is een van de meest bekende plekken voor yoga. Zowel gevorderden als beginners kunnen op dit eiland terecht voor een complete yogareis of enkele losse lessen tijdens de vakantie. Wie wil er nu niet een yogales volgen midden in de groene natuur, boven op een heuvel met een prachtig uitzicht, of op het strand bij zonsondergang.

Yoga

Yoga is een fysieke, mentale en spirituele beheersing die al eeuwenoud is. Het beoefenen van yoga is niet alleen een ontspannende activiteit, maar kent nog veel meer voordelen voor lichaam en geest. Zo verbetert yoga de flexibiliteit, versterkt het de spieren en beschermt het de rug. Yoga is ook goed voor een juiste houding en postuur, de bloedsomloop en een lagere bloeddruk, de balans en het relaxt het hele systeem waardoor je stress en zorgen vergeet. Doordat er verschillende typen yoga bestaan, is yoga geschikt voor iedereen, mannen en vrouwen van alle leeftijden en voor iedere conditie. De bekendste vorm is Hatha yoga, waar het lichaam en de ademhaling worden verkend. Het doel van Yin yoga is het verleggen van grenzen, omdat de posities langer worden vastgehouden. Gevorderden kunnen zich wagen aan Ashtanga yoga, een vorm die meer fysieke uitdaging vereist.

Op Ibiza kun je verschillende vormen van yoga uitoefenen, op ieder niveau. Het is de een ideale plek om yoga te beoefenen. Of je nu gaat voor een georganiseerde yogavakantie of losse yogalessen, jr kunt hoe dan ook genieten van de rust, de inspiratie, de spiritualiteit het heerlijke weer, de natuur en het strand.

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza