Praktische tips wanneer je gaat trouwen op Ibiza

Bekijk accommodaties op Ibiza
Praktische tips wanneer je gaat trouwen op Ibiza

Ibiza is niet alleen een fantastische vakantiebestemming, maar voor veel verliefde mensen ook een geliefde plek om te trouwen. Trouwen op Ibiza is vandaag de dag enorm populair. Bovendien besluiten ook veel getrouwde echtparen om er hun huwelijksreis door te brengen. Wil je graag een mooie zonnige bruiloft met een prachtig uitzicht op zee? Bezegel dan jullie relatie op het eiland Ibiza. 

Wat heb je nodig om te trouwen op Ibiza?

Als je besluit om je bruiloft te laten inzegenen op Ibiza, is het belangrijk dat je een aantal documenten bij de hand hebt. Dit zijn bijvoorbeeld je geboorteakte en een verklaring van je burgerlijke staat. Veel mensen die op Ibiza trouwen, zijn voor de burgerlijke staat al gehuwd in Nederland. Jij kunt dit natuurlijk ook doen, maar als je besluit om ook het burgerlijk huwelijk op Ibiza te voltrekken, is het verstandig contact op te nemen met de Spaanse ambassade om te vragen wat er nog meer aan documenten nodig is.

Waar trouw je op Ibiza?

Ibiza beschikt natuurlijk ook over een aantal prachtige trouwlocaties en kerken om je huwelijk te laten inzegenen. Een schitterende plek die veel kiezen is de rots Es Cubells. Vanaf deze locatie heb je een prachtig uitzicht over zee. Andere bijzondere locaties om je bruiloft te vieren, zijn bijvoorbeeld San José en San Carlos.

Maak van je bruiloft een feest

Waar je ook trouwt op Ibiza, het belooft altijd een fantastisch feest te worden. Dit komt mede dankzij de diversiteit een trouwlocaties en clubs waar jij je bruiloftsfeest kunt vieren. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om je trouwfeest op het strand te houden. Heb je geen zin om alles zelf te regelen? Dan kun je natuurlijk een weddingplanner inschakelen of een evenementenbureau die je helpt om je bruiloft op Ibiza vorm te geven.

Voorkom financiële problemen op Ibiza

Je bruiloft is een bijzondere gelegenheid en die mag natuurlijk niet uitlopen op een fiasco. Toch zijn er allerlei soorten situaties te bedenken waarom je bruiloft niet door kan gaan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een familielid dat komt te overlijden. Stel dat je bruiloft om wat voor reden ook niet doorgaat, wil je niet achterblijven met hoge kosten. Je kunt je hiervoor verzekeren door een evenementenverzekering af te sluiten.

Wil je een onvergetelijke trouwdag en huwelijksreis tegemoet gaan? Trouw dan op Ibiza en maak er samen met je familie en vrienden een fantastische dag van. Zijn je familie en vrienden weer vertrokken naar huis? Zet dan je huwelijksreis door op Ibiza. Er zijn tal van bezienswaardigheden, eettentjes en andere gelegenheden die zorgen voor een geslaagde honeymoon!

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza