Spiritueel Ibiza, laat je lichaam en geest tot rust komen

Bekijk accommodaties op Ibiza
Spiritueel Ibiza, laat je lichaam en geest tot rust komen

Ibiza staat natuurlijk bekend als feesteiland, maar toch is het eiland veel meer dan dat. Zo kun je naar Ibiza bijvoorbeeld een spirituele reis boeken. Dit is een vakantie met als doel je lichaam en geest tot rust te laten komen. Een spirituele vakantie is een prima manier om volledig te ontspannen. 

De hectiek van alledag ontvluchten

De tijd waarin we nu leven wordt veelal gekenmerkt door de hectiek van de dag. We vliegen en hollen overal naartoe, zonder dat we daadwerkelijk tijd voor onszelf nemen. Wanneer is jouw laatste moment geweest dat je nu echt tijd voor jezelf nam? Kun je dat moment nog herinneren? Is zo'n moment veel te lang voor jou geleden? Dan is het wellicht de hoogste tijd om het spirituele Ibiza te omarmen.

Hoe ziet een spirituele reis naar Ibiza eruit?

Je spirituele reis naar Ibiza kun je op verschillende manieren vormgeven. Zo kun je kiezen voor een georganiseerde reis, maar het is ook mogelijk om zelf je reis samen te stellen. Zeker is in ieder geval dat bepaalde elementen altijd terugkeren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan ontspanningsoefeningen, yoga, eventuele healings en coaching gesprekken. Door bepaalde technieken toe te passen leer je blokkades in jezelf weg te nemen en te genieten van wat er nu is.

Handige praktische informatie

Ibiza is van zichzelf al een spiritueel eiland. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw werd het eiland overspoeld met hippies. De magische rots Es Vedra is in ieder geval die je bezocht moet hebben. Naast het volgen van workshops blijft er natuurlijk voldoende tijd over om bijvoorbeeld culturele uitstapjes te maken of lekker uit eten te gaan.

Voor wie is deze vakantie geschikt?

Mensen hebben veelal vooroordelen over een meditatieve of spirituele vakantie. Toch is deze reis zeker niet alleen weggelegd voor mensen die met hun hoofd in de wolken lopen. Juist mensen die voortdurend gebukt gaan onder stress, kunnen zo'n vakantie prima gebruiken. Veel mensen uit het bedrijfsleven kiezen voor een meditatieve reis om blijvend naar hun lijf en geest te luisteren.

Boek online je spirituele vakantie naar Ibiza

Heb je behoefte aan optimale rust en ontspanning na een jaar hard werken? Boek dan een spirituele reis naar Ibiza. Bij diverse reisbureaus en websites kun je (online) een reis boeken. Nog geen reis geboekt, maar wel zin in een ontspannende reis? Laat niets je tegenhouden en boek de reis van je leven!

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza