All inclusive Ibiza Stad

Bekijk All inclusive accommodaties
Ibiza-Stad

All inclusive Ibiza Stad

Een all inclusive naar Ibiza-stad is meer dan je maar kunt wensen. Heerlijk in de watten worden gelegd in de hoofdstad van het meest bijzondere eiland van Europa. Ibiza-Stad geeft je energie. De vele gezellige terrasjes, mooie winkels, restaurants en natuurlijk het overweldigende uitgaansleven typeren deze stad.

Meer dan alleen feesten

Ibiza-Stad is meer dan alleen feesten tijdens je all inclusive vakantie. In en om de stad liggen namelijk mooie stranden waar je kunt genieten van het ontspannen Ibiza gevoel. Het hele jaar door schijnt een heerlijk zonnetje en wordt het nooit kouder dan 15 graden. Ontdek het knusse en romantische havenstadje of D’Alt Vila Ibiza die sinds 1999 tot het UNESCO Werelderfgoed behoort. Schilderachtige straatjes die hier als een labyrint door het district lopen, waar je al slingerend vele, bars, hippe winkels en boetiekjes tegenkomt.

Uitgaan in Ibiza-Stad

Als de zon ondergaat begint komt het nachtleven in Ibiza-Stad op gang. De meeste grote clubs bevinden zich net buiten de stad richting San Antonio of Playa d'en Bossa. Hier vind je wereldberoemde clubs waar tot diep in de nacht genoten kan worden van beats van wereldbroemde DJ's.

Boek een all inclusive Ibiza-Stad en geniet zorgeloos van zon, zee, strand, cultuur én uitgaan!

Bezienswaardigheden Ibiza-Stad

  • D’Alt Vila Ibiza
  • De haven van Ibiza Stad (La Marina)
  • Kerk van Santo Domingo
  • Passeig Vara de Rey
  • Sa Penya

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk All inclusive accommodaties

Gerelateerde pagina's