Last minute Talamanca

Bekijk Last Minutes in Talamanca
Talamanca

Last minute Talamanca

Het aan een lange baai gelegen Talamanca is een buitenwijk van Ibiza-Stad en ideaal voor een ontspannen last minute vakantie. Het 900 meter lange strand en het kristalhelder water wordt steeds populairder bij toeristen. Rondom Talamanca beach bevinden zich leuke restaurants en ook langs de promenade zijn een aantal goede eetgelegenheden te vinden. Omdat veel bars het hele jaar rond open zijn, is Talamanca ook in de winter een populaire bestemming.

Uitzicht op Ibiza-Stad

Alle hotels met uitzicht op het strand van Talamanca bieden een schitterend uitzicht op Ibiza-Stad, met name wanneer de stad 's nachts verlicht is. Een houten promenade over de gehele lengte van het strand maakt het mogelijk om van de ene kant van de baai naar de andere kant te komen, met langszijde een zeer goede keuze aan bars en restaurants. Talamanca ligt op slechts 2.5 km van Ibiza-Stad waardoor het het ook relatief dichtbij het meer bruisende nachtleven. Het ook vlakbij gelegen Ibiza-Nueva biedt ook enkele grote en bekende uitgaansgelegenheden. Dit maakt van een last minute naar Talamanca een ontspannen ervaring waarbij vanalles binnen een straal van 5 km te beleven is.

Een last minute naar Talamanca is voor jong en oud een fantastische ervaring!

Bezienswaardigheden Talamanca

  • Boottochten
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Mooie wandelroutes
  • Uitzicht op Ibiza-Stad

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Last Minutes in Talamanca

Gerelateerde pagina's