Last minute San Antonio

Bekijk Last Minutes in San Antonio
San Antonio

Last minute San Antonio

Een last minute naar San Antonio (San Antoni de Portmany) staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Dit op twee na grootste plaats van het eiland ligt aan een grote baai in het noordwesten van Ibiza en telt ruim 20.000 inwoners. Vroeger was de plaats een klein vissersdorp, maar het huidige San Antonio is volledig gericht op het toerisme, grote feesten, de vele horecagelegenheden en accommodaties.

Stranden en uitgaansleven

Een last minute naar San Antonio is genieten op mooie stranden als main beach (in de baai),Playa S’Estanyol of Playa Xinxó. Wil je op ten duur ook andere stranden ontdekken dan kan je in de zomermaanden met een veerboot naar stranden in de omgeving. De meeste stranden hebben fraaie strandtenten om te ontspannen en genoeg watersportfaciliteiten voor de watersportliefhebbers. San Antonio heeft veel meer te bieden dan alleen mooie stranden. Zo is een bezoek ook de haven, de oude stad met de 14e-eeuwse Església de Sant Antoni of één van de levendige promenades of boulevards meer dan de moeite waard. Een last minute vakantie naar Ibiza is niet compleet zonder te genieten van het bruisende uitgaansleven. San Antonio heeft zeer bekende uitgaansgelegenheden als Eden en Es Paradis. Populaire uitgaansgebieden zijn West End (tussen Carrer de Mar en de Carrer Ample) en Sunset Strip (langs de kust). Hier kan je ultiem genieten van de beste DJ's, drankjes en een ondergaande zon.

San Antonio is een stad zoals je die in Ibiza verwacht en meer dan geschikt als last minute bestemming voor jong en oud.

Bezienswaardigheden San Antonio

  • Het Ei van Columbus
  • Capella de Santa Agnès
  • Aquarium Cap Blanch
  • Església de Sant Antoni
  • De Passeig de Ses Fonts

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Last Minutes in San Antonio

Gerelateerde pagina's