Ibiza uitgaan

Bekijk accommodaties

Ibiza uitgaan

Ibiza staat met zijn vele legendarische discotheken en clubs bekend als dé party hoofdstad van Europa! Jonge vakantiegangers van over de hele wereld komen af en aan om flink los te gaan op de beats van top DJ's als AfroJack, Tiësto en David Guetta.

Het partyseizoen gaat officieel van start tijdens het eerste weekend van juni en loopt tot de eerste week van oktober. Dit is the closing week die wordt gezien als de week met de meest legendarische, spectaculairste en grootste feesten ter wereld.

Party eiland Ibiza

De meeste clubs bevinden zich in en rondom Ibiza-stad en San Antonio. Bekende clubs op Ibiza zijn: Amnesia, Space, Pacha, Es Paradis, Privilege, Eden, El Divino, Café del Mar, en Bora Bora. Let wel op dat je voor het uitgaan in Ibiza bij veel clubs entree wordt gevraagd, deze loopt al snel op richting de 50 euro of meer.

De meeste clubs en discotheken in Ibiza zijn geopend van vroeg in de avond tot vroeg in de ochtend. Van een sluitingstijd hebben ze in het bruisende Ibiza nog nooit gehoord.

Bekijk hier de party agenda van Ibiza! Uitgaan is nog nooit zo spectaculair geweest!

Ibiza clubguide

Party agenda komt snel.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties