Winkelen in Ibiza-Stad

Bekijk accommodaties op Ibiza
Winkelen in Ibiza-Stad

Als je een vakantie hebt geboekt naar het feesteiland Ibiza, ontkom je er niet aan om te winkelen in Ibiza-Stad. In Ibiza-Stad kun je werkelijk waar je hart ophalen tijdens het shoppen. Er zijn verschillende leuke winkels te vinden waar jij naar hartenlust kunt shoppen. Shopp till you drop! Vergeet niet om voldoende geld mee te nemen.

Kledingzaken en designer stores

Naast zon, zee en feest kun je in Ibiza-Stad uitstekend winkelen. In de straatjes in de omgeving van de haven van Ibiza-Stad vind je talloze straatjes met schitterende kleine winkeltjes. Bovendien vind je er veel kledingzaken en zijn er verschillende designer stores te vinden. Enkele bekende winkels tref je aan langs de Passeig Vara de Rey, Avinguda de Roselló en Carrer sa Creu.

Shoppen tot je erbij neervalt

Er zijn een aantal shops waar je zeker geweest moet zijn tijdens je vakantie in Ibiza-Stad. Mokka Ibiza is bijvoorbeeld een boetiekje waar je kleding, schoenen en tassen kunt kopen van verschillende merken. Houd je van exclusieve design maar wel casual kleding? Breng dan eens een bezoekje aan Ibiza Republic. In De Mil Amores vind je jurken uit Mexico, riemen uit Argentinië en tassen uit Thailand.

Ben je helemaal versleten na een dagje shoppen in Ibiza-Stad? Dan kun je heerlijk neerploffen in een bank bij een strandclub of een hapje gaan eten in een van de vele restaurants die Ibiza-Stad rijk is.

Rondstruinen over de markten in Ibiza-Stad

Naast een bezoek aan de winkels van Ibiza-Stad, kun je er ook eindeloos rondstruinen over de diverse markten. Bekend zijn de zogenaamde hippie marktjes in de stad. De hippie markt Las Dalias wordt op zaterdagavond gehouden, terwijl Es Conar op de woensdag te bezoeken is. Een aanrader om eens te bezoeken!

Een bezoek aan de markt combineer je natuurlijk met een drankje op het terras. Overal zijn wel gezellige barretjes te vinden waar je heerlijk iets kunt drinken of een lunch kunt bestellen. Zorg dat je voldoende geld bij je hebt, want je kunt bijna alleen maar contact betalen op de markten. Bovendien is het raadzaam om goed op je spullen te letten. In de zomermaanden kan het erg druk zijn, er zijn dan zakkenrollers actief en je kunt gemakkelijk je spullen kwijtraken.

Deel dit bericht

Gerelateerd

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza