Wat zijn de nieuwste clubs op Ibiza

Bekijk accommodaties op Ibiza
Wat zijn de nieuwste clubs op Ibiza

Het kan weer.. De zware tijden van lockdown zijn voorbij en de wereld is weer open gegaan. Het is dus de hoogste tijd voor vakanties, zonnige bestemmingen en de beste feestjes. Wil jij ook eindelijk weer uit je dak kunnen gaan? Welke bestemming is er beter dan party-eiland Ibiza? Het clubseizoen op dit eiland heeft onlangs groen licht gekregen.

Als je naar Ibiza gaat om te feesten, dan wil je weten waar je heen moet. Wat zijn de clubs die het mooist zijn gelegen en welke clubs halen de beste artiesten in huis? Welke clubs zijn nieuw op het eiland? Mis niets en lees hier over de laatste aanwinsten en onze aanraders.

Hï Ibiza

Helemaal nieuw is deze club niet meer, maar door coronatijd kan het zijn dat veel mensen er nog niet van gehoord hebben. Sinds 2017 is er in het populaire Playa d'en Bossa de club Hï Ibiza. De club heeft twee grote zalen en een aantal buitenruimtes. Je kan er spectaculaire lichtshows verwachten én kijk niet raar op als één van de bekendere dj's optreedt, want de grotere namen staan hier geregeld op het programma.

Cotton Beach club

Deze gloednieuwe beach club opent zijn deuren in april 2022 en is dus gloednieuw. Het heeft de uitstraling van een luxe restaurant, maar op het menu staat voor elk wat wils. Er zijn ruimtes om te loungen en een cocktail kan bestellen. Het prachtige uitzicht op de baai van Cala Tarida maakt het de perfecte locatie om een evenement of privé-feest in stijl te organiseren.

Club Eden

Eden is geen nieuwe club maar dan in een nieuw jasje. Zowel de inrichting als de keuze voor muziek is geheel herzien. Het is een echte superclub (in San Antonio). Nog steeds kan Eden zeggen dat ze beschikken over de beste kwaliteit geluidsinstallatie van het hele eiland.

Bar Overall Ibiza

Je hoeft op Ibiza niet per se naar een club om in de feeststemming te komen. Er zijn ook hippe bars en restaurants waar 's avonds de voetjes van de vloer gaan. Een hippe bar geheel in urban style. Je waant je in een Londense of Parijse bar, maar bent in het gezellige Santa Gertrudis precies in het midden van het eiland. Chill out muziek en hiphop worden gedraaid wat deze plek tot een uitgaanswaardige avond maakt.

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza