Wat een meivakantie naar Ibiza zo speciaal maakt

Bekijk accommodaties op Ibiza
Wat een meivakantie naar Ibiza zo speciaal maakt

Luxe, comfort en zongarantie zijn slechts een aantal factoren die een vakantie kunnen laten slagen. Dit alles voor een voordelige prijs en je vakantie is compleet. Zit je er aan te denken om last minute in de meivakantie op vakantie te gaan en wil je gegarandeerd zon én luxe? Kom dan naar het bijzonder mooie Ibiza, een bruisend eiland in de Spaanse Balearen. Juist in de meivakantie is Ibiza de plek waar je moet zijn. Waarom? Heel logisch: het is er nog niet zo druk dat je nergens kunt genieten van welverdiende rust, het is er prachtig weer en de prijzen voor onder andere accommodatie en vlucht zijn een stuk lager dan in het hoogseizoen. Pak je koffers maar vast in, want de meivakantie staat in het teken van het heerlijke Ibiza!

Huur een auto op Ibiza

Hoewel veel mensen speciaal naar Ibiza gaan om de vele stranden raden wij het aan om het eiland eens van een andere kant te bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat het binnenland ook ontzettend prachtig is? Ibiza kent een diverse natuur met veel verschillende planten. Je vindt er bijvoorbeeld grote vlaktes met pijnbomen. Ibiza wordt niet voor niets ook wel 'pijnboomeiland' genoemd. Ga met de huurauto ook eens richting het noorden van het eiland waar het land een stuk heuvelachtiger is. Er zijn zelfs toppen te vinden tot 475 meter! Met een huurauto op Ibiza in de meivakantie zie je plekken die je anders niet zo snel zou zien. Dat maakt een vakantie extra bijzonder.

Struin hippiemarktjes af

Een andere reden waarom je écht in de meivakantie naar Ibiza af moet reizen is dat je in deze tijd van het jaar in alle rust de welbekende hippiemarkt Punta Arabi van Es Cana kunt bezoeken. Struin hier uren rond op zoek naar de beste parels van het eiland. Het leuke aan een bezoek in mei is dat je alle tijd kunt nemen om mooie hippie-items te scoren. Daarnaast heb je een grotere kans om originele items te vinden, omdat ze nog niet door iemand anders zijn weggekaapt. Sluit een dag hippiemarkt af met een verfrissende mojito aan het strand. In Es Cana vind je diverse sfeervolle restaurants en strandbars waar je voor weinig geld een drankje kunt drinken. Het strand van Es Cana is overigens ook meer dan de moeite waard om een frisse duik te nemen. Vooral na een (mid)dag shoppen op de markt is dat meer dan welkom!

Deel dit bericht

Gerelateerd

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza