Ibizavakantie.nl
Ibiza Blog en nieuws
Ibiza blog - Nieuws en handige informatie over Ibiza!

Waar vind je de heetste feesten op Ibiza in 2017?

15 Apr 2017
Waar vind je de heetste feesten op Ibiza in 2017?

Ga je dit jaar op vakantie naar het feesteiland Ibiza? Ga je samen met je vrienden op vakantie naar het bekendste eiland van Europa? Natuurlijk wil je dan deelnemen aan de heetste feesten van 2017. Uiteraard wil je weten welke feesten er in 2017 op Ibiza worden gehouden vóór je een vakantie boekt naar dit Spaanse eiland. Waar kun dit seizoen terecht op Ibiza voor de leukste dansfeesten en welke DJ's uit Nederland mag je tijdens je vakantie niet mislopen?

Eerste feesten voor 2017 bekend

Na een succesvol seizoen in 2016 sloten eind vorig jaar de clubs op Ibiza hun deuren. Het voorjaar is inmiddels aangebroken en dit betekent ook dat de tijd van feesten er weer aan komt. Vanaf eind april 2017 zijn de eerste beach clubs weer dagelijks open en ook de programmering voor het nieuwe seizoen is inmiddels bekend. Het openingsfeest van club Benimussa Park vind plaats op 9 mei 2017. Club Amnesia opent op 7 juni 2017 haar deuren. Zorg dat je deze openingsfeesten niet mist!

Nederlandse DJ's op partyeiland Ibiza

In 2017 draaien er ook weer veel Nederlandse DJ's op het feesteiland Ibiza. Enkele bekende namen die je dit jaar tegenkomt, zijn bijvoorbeeld Hardwell, Tiesto, Martin Garrix, Armin van Buren, Afro Jack en Chucky. Via verschillende websites kun je het programma voor komend seizoen in de gaten houden. Daarmee ben je tijdens je vakantie verzekerd van een optreden van jouw favoriete DJ. Een event dat je onder geen beding niet wilt missen!

Boek online een e-ticket voor jouw favoriete feest

Wil je besparen op de verschillende club tickets en heb je ook geen zin om lange tijd in de rij te gaan staan? Je kunt je club tickets ook gemakkelijk online bestellen. Daarmee ben je ook voordeliger uit dan wanneer je je tickets bij de ingang koopt. Je bestelt veilig en snel e-tickets voor jouw favoriete feesten via diverse websites. De meeste clubs waar Nederlandse DJ's optreden stellen je in staat om online je tickets te bestellen. Zorg ervoor dat je geen enkel belangrijk feest mist.

Combineer party's met een onvergetelijk verblijf op Ibiza

Wil jij tijdens een vakantie op Ibiza niet alleen maar aan het feesten zijn? Combineer dan je vakantie met leuke uitjes in de omgeving. Ga gezellig met je vrienden een scootertocht maken over het eiland of maak een wandeling door het prachtige binnenland van Ibiza. Het is een aanrader om eens een bootfeest te mee te maken. Tickets hiervoor boek je veelal online. Je bent hier zo'n €80,- per persoon voor kwijt. Dat belooft een onvergetelijke Ibiza ervaring te worden!

Beoordeling Ibiza Blog

*
*
*
*