Met je Voice Assistant op vakantie naar Ibiza

Bekijk accommodaties op Ibiza
Met je Voice Assistant op vakantie naar Ibiza

OK Google, wanneer kan ik het best naar Ibiza?

Het digitale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat alles voor ons een stuk gemakkelijker wordt. En dat is ongelofelijk snel gegaan en veel mensen staan daar niet eens bij stil. Besef je maar eens dat het een paar decennia geleden nog niet eens gebruikelijk was om online geld over te maken. Tegenwoordig is dat voor iedereen de normaalste zaak van de wereld, en zo zijn er nog veel meer zaken waar je aan kunt denken. Maar tegenwoordig heb je bijvoorbeeld ook een voice assistant die jou kan helpen met veel zaken. Je hoeft dan enkel iets in te spreken tegen een slimme speaker of een ander smart device en het wordt automatisch voor je opgezocht. Dus je hoeft alleen maar je stem te gebruiken! Maar waar kan een voice assisant je mee helpen als het gaat om het boeken van een vakantie. Bijvoorbeeld naar Ibiza!
 

Met de KLM Assistant naar Ibiza

De voice assisant kan het boeken van een vakantie veel gemakkelijker voor je maken. Zoals je misschien wel weet, kan het boeken van een goede vlucht best complex zijn. Het moet op de juiste tijd zijn en je wil natuurlijk ook een beetje goedkoop reizen. De voice assistant van de KLM-app kan je daarmee helpen. Het is één van de meest geavanceerde apps van vliegtuigmaatschappijen en dat is natuurlijk een zeer groot voordeel. Zo kun jij gemakkelijk en effectief je vlucht boeken, zonder dat je allemaal verschillende pagina's bij langs moet gaan, of allemaal verschillende ingewikkelde zaken moet invullen. Je hoeft alleen maar je stem te gebruiken. Je kunt bepaalde commando's geven en dan worden er automatisch zaken voor je opgezocht. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld moet opletten en geen tijd hebt om naar je telefoon te kijken.

Hotels boeken

Tegenwoordig zijn er ook apps waarmee je een hotel kunt boeken met je stem. Dit kan bijvoorbeeld met Google Assistant. Een hotel boeken was nog nooit zo gemakkelijk. Je kunt gewoon duidelijk aangeven welk hotel je wil boeken. Daarna moet je aangeven voor hoeveel nachten. Google bekijkt dan wat de mogelijkheden zijn. Als de mogelijkheden er zijn, dan word jij zeer snel doorverwezen.

Andere zaken

Ook kan een voice assistant je helpen op vakantie. Dan gaat het bijvoorbeeld om het vertalen van bepaalde zinnen. Ideaal voor wanneer je naar een land gaat waar men bijvoorbeeld geen Engels kan spreken. Het is dan lastig om met elkaar te communiceren. Ook dan kan voice assistant een uitkomst bieden.

Waar wacht je nog op? Praat met jouw assistant over de mooiste Ibiza bestemmingen!

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza