Top 5 restaurants op Ibiza

Bekijk accommodaties op Ibiza
Top 5 restaurants op Ibiza

Je vakantie op het Spaanse eiland Ibiza is pas compleet als je de specialiteiten van het eiland en andere heerlijke gerechten geproefd hebt. Wat zijn de vijf leukste restaurants op dit feest- en vakantie-eiland? Welke gerechten worden er geserveerd en hoe is de sfeer? Ook de prijs en de ligging spelen natuurlijk een rol! Vind hieronder onze top 5..

 

 

 

Ama lur ibiza 31. Ama Lur, Ibiza-Stad
Ama Lur is een traditioneel restaurant op het platteland waar Spaanse gerechten geserveerd worden. Je eet er in een romantische tuin of in de stijlvolle binnenruimte. De prijs van hoofdgerechten ligt tussen de 20 en 40 euro. Reserveren is een must!
 Bambuddha, Santa Eulalia 2. Bambuddha, Santa Eulalia 
Ben je nieuwsgierig naar mediterrane gerechten maar houd je ook van Aziatisch eten? Dan zit je bij Bambuddha goed. Je dineert hier in een Balinese hut; een echt exotische setting. De prijzen voor hoofdgerechten liggen tussen de 18 en 40 euro. Cocktails drinken bij Bambuddha zorgt voor een echt zen-gevoel.
 Blue Marlin, Cala Jondal, ibiza3. Blue Marlin, Cala Jondal
Op een eiland dat omringd wordt door een prachtige zee is het een must om aan het strand te eten. Dat kan bij Blue Marlin. Hier geniet je in een lounge-omgeving van de fusion-keuken: sushi, cocktails en nog veel meer voor maximaal 55 euro.
 Cami de Balafia, Sant Llorenc, ibiza4. Cami de Balafia, Sant Llorenc
Ontspannen eten in het binnenland van Ibiza, dat kan bij Cami de Balafia. Hier eet je zelfverbouwde groenten en mals vlees dat bereid wordt op de barbecue. Het bijzondere hout geeft een speciale smaak aan de gerechten, die vanaf 10 euro voor een hoofdgerecht te verkrijgen zijn.
 El Ayoun, Sant Rafael, ibiza5. El Ayoun, Sant Rafael
In Spanje zijn veel Arabische invloeden terug te vinden, zo ook in restaurant El Ayoun, dat vormgegeven is als een Marokkaans paleis. Hier kun je dansen, cocktails drinken en proeven van de Franse, Japanse, Marokkaanse, mediterrane en oriëntaalse keuken. De prijs van een hoofdgerecht ligt tussen de 30 en 60 euro.

Ook op het gebied van eten heeft Ibiza veel te bieden. Op de meest bijzondere plekken (aan zee of in het ruige binnenland) geniet je van traditionele Spaanse gerechten of juist de wereldkeuken.

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza