Top 5 beach clubs Ibiza

Bekijk accommodaties op Ibiza
Top 5 beach clubs Ibiza

Ibiza is een van de meest populaire feesteilanden. Van over de hele wereld komen jong en oud elke zomer opnieuw naar dit eiland toe om helemaal los te gaan. Er zijn ontelbaar veel clubs en discotheken aanwezig op dit eiland en alle grote namen in de muziekwereld komen er draaien. Je zult er dus altijd wel een club vinden die precies bij jou en je reisgezelschap past. Nieuwsgierig naar de beachclubs op dit waanzinnige eiland? We hebben in willekeurige volgorde een top vijf van beach clubs op Ibiza voor je gemaakt!  

Amante ibiza 

Amante Beach Club

Amante is een vrij nieuwe club gelegen op een afgelegen maar prachtige locatie. In de korte tijd dat de club bestaat, is deze uitgegroeid tot een van de meest populaire beach clubs op Ibiza. De tent is chique en ontzettend hip. In het restaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd. 's Avonds kun je onder het genot van een glaasje champagne of een cocktail genieten van de heerlijke mellow muziek die er gedraaid wordt.

Amante Beach Club - Sol Den Serra - C/Fuera SN 07849 - St Eulalia

Nassau beachclub Ibiza 

Nassau Beach Club

Met invloeden uit verschillende landen, waaronder een heerlijke sushi bar, onderscheidt Nassau zich van andere beach clubs op Ibiza. De sfeer is er uitstekend en het eten van hoge kwaliteit. De Sangria is hier bovendien een echte aanrader. Aanrader: gedurende de zomer worden er vele feestjes georganiseerd in deze hippe club met goede DJ's en heerlijke zomerse houseklanken.

Carretera de la Platja d'En Bossa - 07817 - Sant Josep de Sa Talaia (Ibiza-Stad)

 Yemanja Beach Restaurant

Yemanja Beach restaurant

Yemanja is een druk bezochte beach club in Cala Jondal, gelegen aan het fraaie strand met kristalhelder water. Hier worden heerlijke visgerechten gereserveerd en je kunt er vanzelfsprekend ook terecht voor een lekker drankje. Door de populariteit van deze beach club is het wel verstandig om op tijd hier heen te agan. Wanneer je bijvoorbeeld een strandbedje voor jezelf wil, moet je er vroeg bij zijn. Elke dag is het hier namelijk vol met hippe vakantiegangers maar ook jonge gezinnen.

Blue Marlin Playa Es Jondal - Ibiza-Stad

Blue Marlin 

Blue Marlin Beach Club

Beach Club Blue Marlin is direct naast Yemanja gelegen. Ook deze club is ontzettend populair. Vergeleken met zijn buurman is de club iets chiquer en je kunt dus ook vooral veel champagne en dure gerechten verwachten. Blue Marlin is een van de duurste clubs op Ibiza. Leuk weetje: Blue Marlin heeft een Nederlandse eigenaar, waardoor je er eigenlijk eens geweest moet zijn. Bezoeken dus!

Lugar Cala Jondal - 07830 - Sant Josep de sa Talaia
Jockey club ibiza 

Jockey Club

De ideale beach club voor gezinnen, maar ook zonder kinderen kun je hier genieten van de rustige muziek en de heerlijke Spaanse wijnen. Je kunt hier ook met een gerust hart gaan eten of cocktails gaan proeven.

Playa Salinas - s/n, 07818 - Sant Josep de sa Talaia

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza