Ibiza secrets - (vis)restaurant Ses Boques

Bekijk accommodaties op Ibiza
Ibiza secrets - (vis)restaurant Ses Boques

Op het zonovergoten eiland Ibiza vlakbij het dorpje Es Cubells, ligt het gezellige visrestaurant Ses Boques, waar je de relaxte 'Ibiza-vibe' en 'cuisine' volop ervaart. Het rerstaurant ligt aan de rustige zuidwestkust van het eiland en is wat hoger gelegen. Daardoor geniet je tijdens het dineren van een mooi uitzicht op rotsformaties en de helderblauwe Middellandse Zee. Met een prachtig strand en gezellige kleine baaitjes, een heerlijke vakantieplek om lekker te genieten. Ook natuurliefhebbers komen graag naar deze plek. Je kunt er prachtige wandelingen maken langs kronkelweggetjes en rotspaden.

Relaxen en genieten bij Ses Boqyes

Ben je een visliefhebber? Dan kun je tijdens je in het restaurant je hart ophalen. Het visrestaurant is zo populair, dat zelfs de locals hier regelmatig komen genieten van dagverse visgerechten en zeevruchten. De oude vissersbootjes langs de kustlijn van Ses Boques zorgen voor een prachtig uitzicht; zeker een selfie waard! Bij het strand kun je voor of na het dineren of lunchen comfortabele ligbedjes huren en zijn er ook parasols beschikbaar voor extra schaduw. 

Food

Ses Boques werkt met de beste en meest verse ingrediënten van het eiland. Elke dag bezoeken ze de lokale markt voor de recent gevangen vis. Het eten komt voornamelijk uit Ibiza. Door hun passie voor verse en lokale ingrediënten zijn zij in staat de beste kwaliteit te serveren. Een van hun specialiteiten is de geroosterde vis in zoutkorst. Doordat het in onze oven langzaam wordt verwarmd met het zout van Ibiza komen de smaken van de vis optimaal tot zijn recht. Nieuw dit jaar is de calamaris in zoutkorst.

Hoe kom je er?

Restaurant Ses Boques is gelegen op een van de mooiste plekken van het eiland waar je nog de authentieke sfeer kunt voelen en waar je kunt genieten van heerlijk vers eten. Rij gewoon naar de kerk in Es Cubells en volg de borden naar de weg met een verbluffend uitzicht over de baai. Na 1 km zie je aan je linkerhand een bord met een steile weg die je naar de parkeerplaats leidt.

In de buurt van Ses Boques

Op slechts enkele kilometers afstand van Ses Boques vind je het gezellige stadje Es Cubells. Het idyllische plein en witgekalkt kerkje vormen het centrum van deze knusse badplaats. Ook vind je er sfeervolle terrasjes waar kunt genieten van een koel drankje of een heerlijke salade met een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee. Wil je meer van het eiland ontdekken? Dan is het aan te raden om een auto te huren. Je bent met de auto al binnen 30 minuten in Ibiza-Stad. Ideaal wanneer je de rust van het strandje bij Ses Boques wil afwisselen met een bezoek aan een toeristische stad.  's Avonds is de stad vol leven en kun je tot in de vroege uurtjes swingen in trendy clubs, discotheken en beach bars. Daarna kom je weer heerlijk tot rust in jouw vakantieaccommodatie. Een fijne combinatie voor een rustige vakantie met het bruisende uitgaansleven en toeristische steden binnen handbereik.

Buen provcho!

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza