Openingsfeesten Ibiza in 2023

Bekijk accommodaties op Ibiza
Openingsfeesten Ibiza in 2023

Het vakantieseizoen staat vlak voor de deur en dat betekent dat het tijd wordt om, als je dat nog niet hebt gedaan, je vakantie voor het voorjaar of het zomerseizoen te boeken. Een bezoek brengen aan het prachtige en idyllische topeiland Ibiza is volgens ons een van de beste keuzes die je kunt maken als je van een feestvakantie houdt die je nog lang zal heugen. Waarom? Heel simpel: het zijn vooral de supergave openingsfeesten van clubs op Ibiza die je niet mag missen als je houdt van gave party's op z'n tijd! In dit blog lees je welke openingsparty's op Ibiza je echt niet mag missen als doorgewinterde feestvierder!

Defected Ibiza - Eden 2023

Een van de gaafste openingsfeesten op Ibiza in het seizoen 2023 is Defected Ibiza - Eden 2023. Deze club-opening is uniek, zodat er 100 procent housemuziek in Eden gedraaid wordt, van klassieke house tot moderne en eigentijdse house. In de Eden club op Ibizia staan dit seizoen maar liefst 23 evenementen gepland, dus het belooft een druk en dynamische jaar te worden voor feestvierders die van housemuziek houden.

Techno openingsfeest Amnesia - mei 2023

In mei 2023 opent de technoclub Amnesia op Ibiza het seizoen meteen groot en indrukwekkend technofeest. Dus zorg dat je erbij bent als je naar Ibiza gaat dit voorjaar, want dit feest mag je natuurlijk niet missen. Reken op een ongekend spetterende opening en een muziekfeest die 18 uur duurt! Qua Dj's valt er dit seizoen in Amnesia veel te genieten. Zo kun je sowieso rekenen op draaisessies van grootheden als Lilly Palmer, Jamie Jones, Nina Kraviz, Marcel Dettmann, Eats Everything, Seb Zito, Maceo Plex, Archie Hamilton, Marco Faraone, Squire and LaLa, met natuurlijk de DJ's die vast aan Amnesia verbonden zijn. Er is dus variatie en keuze in overvloed voor de echte technofans die Amnesia met een bezoek gaan vereren in 2023!

Akasha: spectaculair Ibiza club opent binnenkort de deuren

Een frisse en nieuwe club op Ibiza die binnenkort de deuren opent voor het zomerseizoen, is de club Akasha. Al vanaf het voorjaar kun je in Akasha gagenietenvan de beste DJ's en muzikanten op het eiland, zoals Roy Rosenfeld, Lost Desert, Nick Warren, Matthias Meyer en LUM.

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza