Met kinderen naar Ibiza

Bekijk accommodaties op Ibiza
Met kinderen naar Ibiza

Ibiza: het Spaanse eiland van de prachtige stranden, het heerlijke eten, de bijzondere dorpjes en het lekkere eten. Veel mensen denken dat Ibiza voornamelijk een feesteiland is voor de echte party animals. Niets blijkt minder waar: het magische Spaanse eiland in de Balearen is de geschikte vakantiebestemming voor iedereen die van zon, zee en strand houdt. óók wanneer je met kinderen op zoek bent naar een mooie, tropische plek om op vakantie te gaan. Pak je koffers maar vast in, want Ibiza is de volgende bestemming waar je samen met je gezin naar toe gaat!

Kindvriendelijke verblijfsplekken

Ibiza kent tientallen kindvriendelijke hotels en appartementen waar jullie je optimaal kunnen vermaken tijdens een vakantie op Ibiza. Daarnaast zijn er ontzettend veel leuke excursies en uitjes te ondernemen met het hele gezin! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje waterpark? Aquapark Aguamar is bijvoorbeeld een van de waterparken waar je uren van de glijbanen kunt glijden, lekker kunt spetteren in de zwembaden en heerlijk kunt genieten van de zon. Er zijn zelfs enkele all-in hotels te vinden waar een heel zwemparadijs bij inbegrepen zit.

Leuke excursies

Ibiza is ook de geschikte plek voor een aantal onvergetelijke excursies. Vanaf de haven van Ibiza-Stad gaan er bijvoorbeeld dagelijks diverse boten richting paradijselijke strandjes. Waan je als een heuse kapitein en stap aan boord aan een van de boten met glas als bodem! Zo kun je precies zien en ontdekken wat er allemaal in de onderwaterwereld van Ibiza gebeurt. Een ander leuk uitje is een bezoek aan een van de vele hippiemarktenvan het eiland. Een vakantie op Ibiza is eigenlijk niet compleet zonder het rondslenteren op een dergelijke markt.

Jonge kinderen

Het eiland is ook geschikt voor gezinnen die met kleine kinderen en/of baby's op vakantie willen. Zo zijn er enkele hotels te vinden die juist speciaal bedoeld zijn voor deze doelgroep. Het is aan te raden om met kleine kinderen en baby's buiten het seizoen naar Ibiza te gaan, zodat het én niet ontzettend druk is én niet ontzettend warm. Hotel Grand Palladium Palace in Plays d'en Bossa is een van de meest babyvriendelijke hotels van heel Ibiza. Hier vind je bijvoorbeeld oppasservice en mag je gratis gebruik maken van babybedjes en parasols.

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza