Ibiza Kleding, Hip en sexy

Bekijk accommodaties op Ibiza
Ibiza Kleding, Hip en sexy

Om je in Ibiza stijl te kleden is het niet nodig om op het eiland zelf te zijn maar het is wel zeer aan te raden! Waar vind je anders die sfeer van vrijheid en schoonheid? De Ibiza stijl is uniek en direct herkenbaar. Die stijl is te herkennen aan kaftans met wijde mouwen en maxi jurken die direct uit de jaren 70 lijken te komen, kettingen die tegelijk chic en bohemien zijn, sexy leren sandalen en korte cowboylaarsjes. Nergens anders dan op Ibiza zul je jonge vrouwen in gehaakte jurkjes zien. Gezien worden is waar het om gaat. Wie wil er nou niet bij die club van zonaanbiddende Ibiza fans horen? In Ibiza stad maar ook in San Antonio vind je de winkels met de laatste Ibiza mode, en eigenlijk heeft elk dorpje wel minstens één artistiek boetiekje. En dan zijn er nog de markten, zoals Las Dalias in Sant Carles de Peralta en Punta Arabi in Es Canar.

Ibiza kleding is vooral ook sexy. Natuurlijk zie je hier veel jonge menen die de clubs en party's bezoeken maar het is een eiland voor iedereen. Ook de vroegere hippies komen nog steeds en houden vast aan hun stijl, die wel hip maar nooit shabby is. Behalve sexy is deze kleding namelijk ook exclusief. Er wordt veel aandacht besteed aan details, zoals een randje pailletten langs een halsuitsnijding of mooie borduursels op een kleurrijke tas. The best of both worlds: exotisch en etno-chic. Een vast punt in de Ibiza stijl zijn de dromerige witte jurken en jurkjes, gemaakt van katoen en opengewerkte stoffen. Elke zelfverzekerde vrouw ziet er prachtig uit als ze zo gekleed langs zee wandelt.

Blote voeten

Hippe en sexy kleding is overal op het eiland te koop. Zilveren sieraden en halfedelstenen zijn een must. Ook in schoenwinkels kun je uren doorbrengen, want wat is een sexy look zonder de juiste schoenen? Hoewel je op blote voeten ook een heel eind komt op dit eiland, kom je daar niet mee weg als je 's avonds uitgaat in één van de trendy clubs. En ook je voeten mogen gerust de aandacht trekken door een zekere extravagantie, net als de rest van je verschijning!

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza