Nieuwste club op Ibiza HÏ IBIZA

Bekijk accommodaties op Ibiza
Nieuwste club op Ibiza HÏ IBIZA

Ibiza heeft zich inmiddels ontwikkeld tot het Mekka van de dancemuziek en vele bezoekers komen er jaar na jaar terug. Na 27 jaar vond er echter een verandering plaats waar velen zich over verbaasd hebben: de populaire club Space Ibiza sloot namelijk zijn deuren. Gelukkig kunnen we inmiddels mededelen dat deze club onder een nieuwe naam, met een nieuwe eigenaar én met een nieuwe look zijn deuren weer heeft geopend en dat Hï Ibiza afgelopen mei het daglicht heeft gezien.

Ushuaïa opent een nieuwe club

En deze nieuwe club is door niemand minder dan Ushuaïa Entertainment geopend. Hï Ibiza ligt ten midden van het Playa d'en Bossa op een toplocatie en sluit perfect aan op de losse, feestelijke sfeer van het eiland. Zowel het interieur als exterieur van de club zijn onder handen genomen en hebben een spetterende uitstraling gekregen. De club is onderverdeeld in twee delen, namelijk het Theatre en de Club, die iedere nacht van een andere setting gebruikmaken en je laten genieten van de nieuwste lichtshows. Om het eilandgevoel erin te houden zijn er drie open ruimtes die van een grote hoeveelheid groen zijn voorzien. Boek je een VIP arrangement, dan krijg je zelfs de beschikking over een privéwigwam. De club beschikt zelfs over een DJ stand in de unisex toiletten. Space Ibiza was een van de grootste clubs van Ibiza en het is duidelijk dat het nieuwe Hï Ibiza van plan is om net zo’n super club te worden.

De opening van Hï Ibiza

De opening party van de nieuwe club op Ibiza is inmiddels achter de rug en het was een enorm feest. De club stelde niet teleur met grootse artiesten als Black Coffee, Wild Corner, Joris Voorn, Luciano en Kölsch. Als dit een voorbode is van de enorme feesten die hier gehouden gaan worden, dan zijn we zeer verwachtingsvol over Hï Ibiza. Het programma voor komend seizoen belooft in ieder geval veel, met bekende artiesten als In The Dark en Black Coffee en op woensdagen ‘onze eigen’ Armin van Buuren. We verwachten een gemengd publiek, zowel commercieel als uit de underground scene, dankzij de verschillende ruimtes in de club die voor beide zo hun charmes hebben.

Ga je binnenkort op vakantie naar Ibiza, dan moet je deze nieuwe club van Ushuaïa Entertainment ook echt even van dichtbij bekijken. Er is genoeg te ontdekken, want naast de dansvloer is ook de ruime tuin Magic Garden een paar uurtjes van je tijd waard.

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza