Een vakantie naar Ibiza stijgt in populariteit

Bekijk accommodaties op Ibiza
Een vakantie naar Ibiza stijgt in populariteit

Dat meld NU.nl waar over een spectaculaire groei wordt gesproken. In 2003 kwamen nog (slechts) 38.370 Nederlanders naar Ibiza, 155.000 in 2011 en in 2013 54% meer, te weten 237.000. Dit gaat naar alle zekerheid overtroffen worden in 2014 aldus Juanjo Riera van de federatie van hoteleigenaars.

Tot de maand mei kwamen er al 58.575 Nederlanders naar het eiland en dat is 27,5 procent meer dan vorig jaar in die periode. Bekende Nederlanders, voetballers en grote filmsterren hebben hier zeker aan bijgedragen. Ze zijn steeds meer te vinden langs het strand en dit wordt breed uitgemeten in de verschillende roddelbladen. Zo werd Gerard Joling vorige week nog uitgebreid besproken over zijn selfie met Will Smith, net als Rafael van der Vaart met zijn Sabia.

Naast het feit dat Ibiza een echt feesteiland is en Nederlandse DJ's in vrijwel elke topclub draaien, valt Ibiza ook in de smaak om te trouwen. Mooie stranden en helder blauw water is natuur de mooiste trouwlocatie die je maar kunt wensen. Tevens lijkt het dit jaar wel dat vrijwel iedere BN'er op Ibiza gaat trouwen. Geef ze eens ongelijk! 

Deel dit bericht

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza