De closing party's van 2018 komen weer aan. Don't miss it!

Bekijk accommodaties op Ibiza
De closing party's van 2018 komen weer aan. Don't miss it!

Sommige dingen veranderen niet zo snel. Bijvoorbeeld de beste locaties wereldwijd om eens goed uit je dak te gaan. Party-eiland Ibiza is daar een uitstekend voorbeeld van. Al jaren lang is dit eiland dé plaats waar je moet zijn om een goed feestje te vieren. Het allerleukste is dat je dit echt helemaal op je eigen manier kunt doen. Van welke muziek je ook houdt en op welke manier je ook het liefste uit gaat: op Ibiza is vrijwel alles mogelijk. Er zijn zo ontzettend veel clubs en discotheken dat er altijd wel iets voor je tussen zit. Het hoogseizoen van Ibiza is echter alweer bijna voorbij en daardoor kijken de meeste mensen uit naar de closing party's van 2017! Die komen er namelijk al weer snel aan!

Het hoogseizoen op Ibiza

Natuurlijk kun je het hele jaar door op vakantie naar Ibiza. Het eiland is namelijk ook het hele jaar erg mooi. Daarnaast kun je natuurlijk ook in de winter een feestje op het eiland vieren. Toch is er ook op Ibiza een hoogseizoen. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar zijn vrijwel alle clubs en discotheken op het eiland open en worden ontzettend veel party's georganiseerd. Zodra de winter aanbreekt gaan er behoorlijk wat clubs dicht en wordt de partykalender ook ineens een stuk leger op het eiland.

Closing party's!

Het einde van het hoogseizoen en daarmee het partyseizoen kan op een eiland als Ibiza echter niet zomaar ongemerkt voorbij gaan. Daarom worden er ieder jaar traditiegetrouw afsluitfeestjes ofwel closing party's georganiseerd. Nog één keer wordt alles uit de kast getrokken om een goed feestje te organiseren waarbij uiteraard aan alles gedacht wordt. Vlak voordat het allemaal een beetje rustiger gaat worden op het eiland kun je nog eenmaal helemaal los gaan op de muziek van de beste dj's en artiesten en nog één keer genieten van de allerbeste shows.

De closing party's van 2018

Door veel mensen worden de closing party's eigenlijk als de allerbeste feestjes van het hele jaar bestempeld. De meest bekende en populaire dj's halen tijdens deze afsluiters nog een keer alles uit de kast om het publiek tijdens de rustige en donkere wintermaanden een blijvende herinnering te geven. De meeste closing party's van 2018 worden in september en oktober georganiseerd. Vrijwel iedere discotheek of club organiseert zijn eigen afsluitparty, zodat je in ieder geval keuze genoeg hebt wanneer je op zoek bent naar een leuk feestje om het seizoen af te sluiten. Het is wel verstandig om vooraf goed te kijken naar welke closing party je wil. De closing party's zijn ook in 2018 namelijk ontzettend populair, waardoor het bij sommige feestjes aan te raden is om ruim vooraf te reserveren. Anders heb je kans dat alle kaarten al verkocht zijn en dat je dus niet meer naar binnen kan. Om dit te voorkomen kun je online eenvoudig je favoriete closing party 2018 kiezen en nu alvast kaartjes reserveren!

Deel dit bericht

Gerelateerd

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza