Campings op Ibiza? Jazeker..

Bekijk accommodaties op Ibiza
Campings op Ibiza? Jazeker..

Hoewel Ibiza hoofdzakelijk gekenmerkt wordt door hotels en resorts, is het ook zeker mogelijk om een camping te boeken op dit Spaanse eiland. Houd je van kamperen, geniet je graag van een mooie omgeving en wil je niet teveel geld uitgeven aan een kampeervakantie? Wij hebben een aantal campings op Ibiza voor je geselecteerd waar je een onvergetelijke kampeervakantie kunt boeken. 

Kamperen op Ibiza - Waar moet je op letten?

Besluit je om een kampeervakantie naar Ibiza te boeken. Het is slim om met een aantal zaken rekening te houden. Je mag op Ibiza alleen kamperen op terreinen die daarvoor een vergunning hebben. Is dit niet het geval, dan kun je een fikse boete riskeren. Meestal is het geen probleem om een aangenaam kampeerplekje te vinden voor je tent. Je kunt natuurlijk ook heerlijk vertoeven in een bungalow, stacaravan of chalet.

Camping Cala Nova: kamperen aan zee in een houten bungalow

Wil je graag dichtbij het strand en de zee kamperen? Boek dan een kampeerverblijf op camping Cala Nova. Je verblijft er in een houten bungalow die voorzien is van alle gemakken. Op de camping zelf hoef je je ook zeker niet te vervelen. Heb je geen zin om Ibiza zelf in te trekken? Je kunt op de camping paardrijden, wandelen, watersporten of ontspannen tafeltennissen.

Camping Escana: kamperen in hippie stijl

Heb je mooie herinneringen aan de hippietijd van vroeger of wil je graag eens ervaren hoe de mensen destijds hun leven inkleurden? Breng dan een aantal dagen door op Camping Escana. Je kunt hier een chalet of bungalow huren of gewoon je eigen tent meenemen. Op kleine afstand van de camping zijn een tweetal hippiemarkten te vinden. Het verblijf op de camping wordt opgevrolijkt door vrolijke live-muziek.

Camping San Antonio: gezellig samen kamperen

Wil je gewoon gezellig kamperen met je vrienden en/of familie? Op Camping San Antonio verblijf je in een houten chalet en kun je prima met je vrienden en/of familie verblijven. Het strand en de haven bevinden zich op slechts 5 minuten loopafstand, waar je trouwens ook een aantal restaurantjes aantreft. Bovendien vertrekt er vanaf deze camping een bus naar Ibiza-stad.

Sluit een goede reisverzekering af

Het afsluiten van een goede reisverzekering wordt nogal eens vergeten door vakantiegangers die gaan kamperen op Ibiza. Toch is het slim om een korte of doorlopende reisverzekering af te sluiten, voordat je een vakantie boekt. Verlies of diefstal van bagage is altijd mogelijk, net als een ongeval op je vakantieadres. Natuurlijk ga je daar niet vanuit, maar je kunt jezelf het beste beschermen tegen deze risico's door het afsluiten van een reisverzekering.

Op welke camping je ook een kampeerplaats boekt, op Ibiza ben je altijd verzekerd van stralend weer. Het belangrijkste ingrediënt voor een onvergetelijke kampeervakantie.

Deel dit bericht

Gerelateerd

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza