Waarom in 2023 weer naar Ibiza te gaan?

Bekijk accommodaties op Ibiza
Waarom in 2023 weer naar Ibiza te gaan?

Veel mensen genieten ervan om op vakantie te gaan een zonnig land. Ibiza is een aantrekkelijke vakantiebestemming voor jong en oud. Misschien ben je nog nooit naar Ibiza geweest. Wat zijn de redenen waarom je na 2 jaar Corona-maatregelen wel een vakantie naar Ibiza boekt? Wij hebben de 5 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet. 

1. Een zonnige vakantiebestemming dichtbij huis

Vanaf Schiphol ben je in slechts 2 uur vliegen op Ibiza. Je hoeft dus geen uren te vliegen voor je een beetje kunt genieten van zon, zee en strand. In de zomer gaan er sowieso dagelijks vluchten naar Ibiza. In de zomer is de gemiddelde temperatuur 27 graden Celsius. Je bent dus altijd verzekerd van zonnig weer.

2. Het bruisende Ibiza-stad

Ibiza-stad is een belangrijke reden om een vakantie naar Ibiza te maken. Het is een bruisende stad met veel verrassingen. Er zijn niet alleen veel monumenten in de stad te vinden, maar ook leuke terrasjes en restaurants. Cultuur en vertier komen hier perfect samen.

3. De beroemde hippiemarkten

Ibiza staat natuurlijk bekend om de beroemde hippiemarkten. Lange tijd is Ibiza een hippie-eiland geweest en de hippiemarkten zijn gelukkig nooit verdwenen. Er hangt niet alleen een relaxte sfeer, je kunt er ook van alles kopen. Dit varieert van hippiekleding tot allerlei leuke accessoires. Houd je wel van een beetje flower power? Dan ben je hier op de juiste plek!

4. Het perfecte partyeiland

Ibiza wordt met recht een perfect party-eiland genoemd. Er worden niet alleen veel gave feesten gevierd, er treden ook diverse artiesten en DJ's op. Bekende namen die hier optreden, zijn bijvoorbeeld Hardwell, Martin Garrix en David Guetta. Bovendien wordt Ibiza gekenmerkt door flink wat hippe clubs, dus tijdens een verblijf op Ibiza hoef je je geen seconde te vervelen.

5. Beleef de romantiek op de mooiste stranden

Ben je romantisch aangelegd en houd je van mooie stranden? Dan is een vakantie op Ibiza een absolute aanrader. Ibiza is een mooie locatie om de zon in zee te zien zakken. Geniet van een overheerlijk diner in een mooi restaurant en beleef de mooiste uren met je partner terwijl je de zon in zee ziet zakken.

Hebben we jou met deze blog overtuigd? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Ibiza in 2023. Tip: Wees er vroeg bij want Ibiza is erg populair en pré-Corona waren de meeste accommodaties vrij snel volgeboekt.

Deel dit bericht

Gerelateerd

Ja? Is Ibiza jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Ibiza