Last minute San Miguel

Bekijk Last Minutes in San Miguel
San Miguel

Last minute San Miguel

Afgezonderd van alle uitgaansfestiviteiten is een last minute naar San Miguel ideaal om in alle rust te genieten van het leven op Ibiza. San Miguel is een kleine badplaats gelegen aan een fraaie baai met helder blauw water, omgevent door hoge kliffen met pijnbomen. Het is een rustige plaats op enige afstand van de meer bekendere plaatsen op Ibiza. Hierdoor is San Miguel voornamelijk populair bij gezinnen die komen genieten van een heerlijk onbezorgde last minute vakantie op Ibiza onder een stralende zon.

Watersporten in San Miguel

Door het ondiepe en afgeschermde water is het veilig zwemwater. Doordat het water langzaam afloopt is het ook voor kinderen veilig genoeg voor een verfrissende duik. Het heldere water is ook populair onder watersporters. Zo is het prima geschikt om te snorkelen, windsurfen, waterfietsen, waterskiën of te duiken. Ook is er de mogelijkheid om te leren zeilen.

Landinwaarts ligt San Miguel de Balansat. Dit authentiek dorpje ligt op slecht 4 kilometer van Port de San Miguel en is een bezoekje meer dan waard. Zo is er een 16e eeuwse vestingkerk en zijn er in het hoogseizoen meerdere culturele optredens te zien.

Een last minute naar San Miguel is een fantastische ervaring voor degene die van rust en het authentieke Ibiza-leven houden. Gezellige marktjes, mooie stranden en een serene rust zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Er zijn meerdere accommodaties te vinden in San Miguel, zowel met uitzicht op zee, als meer landinwaarts.

Bezienswaardigheden San Miguel

  • Boottochten
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Mooie wandelroutes
  • Cova den C'an Marga
  • Torre des Molar
  • Kerk in San Miguel de Balansat
  • Cala de Benirras

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Last Minutes in San Miguel

Gerelateerde pagina's