Last minute Playa d'en Bossa

Bekijk Last Minutes in Playa d´en Bossa
Playa d'en Bossa

Last minute Playa d'en Bossa

Playa d’en Bossa is een badplaats met het langste strand van Ibiza en ligt op ongeveer 5 km ten westen van Ibiza-Stad. Playa d'en Bossa is de ideale vakantiebestemming voor mensen die willen genieten van zon, strand en zee. De vele hotels, clubs en bars liggen aan de fraaie fijnkorrelige gouden zandstranden met kristalhelder water en is prima geschikt voor een onbezorgde last minute vakantie.

Stranden en uitgaansleven

Playa d'en Bossa heeft een klein maar zeer gezellig centrum met vele barretjes, restaurants, terrasjes en een fantastisch nachtleven met beroemde discotheken als Space en Ushuaïa. Overdag is Beachclub Bora Bora the pace to be met zon, zee, strand en ontspannende laid back muziek. Via een drukbezochte boulevard, waar vele horecagelegenheden als Engelse pubs gevestigd zijn, is het makkelijk te lopen naar Ibiza-Stad. Playa d'en Bossa heeft alles voor een heerlijke last minute vakantie. Zo zijn er naast alle uitgaansgelegenheden ook uitgebreide winkels met de laatste strandmodes en trends, knusse marktjes en watersportfaciliteiten om bijvoorbeeld surfplanken, zeilboten en duikuitrustingen te huren. Playa d'en Bossa is gemaakt om aan elke verwachting te voldoen met zijn gouden stranden en schitterende zee.

Op zoek naar een ontspannende zonvakantie? Boek dan snel een last minute naar Playa d’En Bossa!

Bezienswaardigheden Playa d'en Bossa

  • Uitzicht vanaf de vuurtoren
  • Aquamar
  • Beachclub Bora Bora
  • Het prachtige strand

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Last Minutes in Playa d´en Bossa

Gerelateerde pagina's