Last minute Es Cana

Bekijk Last Minutes in Es Cana
Es Cana

Last minute Es Cana

Es Cana is een kleine badplaats ca. 6 km ten noordoosten van Santa Eulalia met voornamelijk toeristische bebouwing, een knus haventje en een fraai centrum. Vanuit het haventje vertrekken dagelijks meerdere boottochten om te genieten van de spectaculaire uitzichten over de kustlijn van Ibiza. Es Cana is een gezellige badplaats met een leuk centrum vol met winkeltjes, bars en restaurants en is een last minute bestemming die je niet mag missen.

De stranden van Es Cana

Het strand van Es Cana is door het ondiepe water ideaal voor gezinnen. Zo kunnen de kleintjes veilig spelen, terwijl de ouders genieten van de stralende zon en een verfrissend drankje. Op het strand zijn veel mogelijkheden voor watersport zoals surfen, zeilen, kajakken en duiken. Wekelijks wordt er een bekende hippiemarkt gehouden in accommodatie Club Punta Arabi, waar allerlei sieraden en andere hebbedingetjes te vinden zijn en het heerlijk struinen is naar een souvenir voor thuis.

Met een last minute Es Cana heb je door de geweldige stranden, uitzichten en omgeving het idee in een waar paradijs te zijn beland. De accommodaties en voorzieningen zijn meer dan prima, zodat jouw vakantie naar Es cana een meer dan onvergetelijke ervaring wordt!

Bezienswaardigheden Es Cana

  • Boottochten
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Mooie wandelroutes
  • Hippiemarkt
  • Het haventje van Es Cana

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Last Minutes in Es Cana

Gerelateerde pagina's