Last minute Cala San Vicente

Bekijk Last Minutes in Cala San Vicente
Cala San Vicente

Last minute Cala San Vicente

Cala San Vicente ligt in het noorden van Ibiza en is een ontspannen dorpje met een klein en leuk centrum met bars, restaurantjes en terrasjes. Op het 30 m brede en 380 m lange zandstrand staan vele ligbedden om heerlijk genieten van je vakantie. Achter het strand staan enkele hotels en appartementencomplexen die aan alle hedendaagse eisen voldoen om jouw last minute naar Cala San Vicente tot een succes te maken!

Mooie baai van Cala San Vicente

Cala San Vicente ligt aan een prachtige baai omgeven door heuvels met pijnbomen. Het strand is heerlijk breed, dus zelfs als het druk is in het hoogseizoen is er altijd wel ruimte te vinden. Achter het strand ligt een kleine autovrije promenade met palmbomen, cafes en gezellige restaurants. De weg vanuit het zuiden biedt een prachtig uitzicht over de hele baai en is een favoriete plek voor vakantiekiekjes. Cala San Vincente is een prima last minute bestemming om te watersporten. Zo kan je er goed windsurfen, snorkelen, zeilen of waterfietsen.

Met een last minute Cala San Vicente kan je ontspannen genieten van een welverdiende vakantie. De accommodaties en voorzieningen zijn meer dan prima, zodat jouw vakantie naar Cala San Vicente een meer dan onvergetelijke ervaring wordt!

Bezienswaardigheden Cala San Vicente

  • Es Cuieram (druipsteengrot)
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Mooie wandelroutes
  • vuurtoren Punta Grossa
  • De promenade met bars en restaurants

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Last Minutes in Cala San Vicente

Gerelateerde pagina's