Ibizavakantie.nl

Vakantie Playa d'en Bossa

Over Playa d'en Bossa

Het langste stuk zand op het eiland, is het strand van Playa d'en Bossa en is bezaaid met Bars en Cafes. Tijdens een vakantie naar Playa d'en Bossa vind je dan ook een verscheidenheid aan gelegenheden van super trendy tot meer laid back. Wanneer de zuidenwind blaast is het strand erg populair bij (wind)surfers, die gebruik maken van de golven om hoog te springen. Je hebt in Playa d'en Bossa een prachtig uitzicht op Dalt Vila (De oude binnenstad van Ibiza-Stad) en je vindt restaurants met uitstekende visgerechten welke verspreid liggen over een lengte van 2 kilometer.

Vakantie Playa d'en Bossa is een feest voor iedereen

De andere kant van het strand, in de richting van de uitkijktoren, is rustiger en stiller dan Ibiza-Stad met minder mensen en veel minder house muziek. Voor degenen die tijdens een vakantie naar Playa d'en Bossa op zoek zijn naar een echte Ibiza beach party, kan je lopend naar de Bora Bora Bar (ongeveer in het midden van d'en Bossa, bij de Jet Apartments). Hier zijn verschillende strandtenten te vinden welke clubmuziek draaien en waar je kunt genieten van een heerlijke wodka-lemon! Je kunt ook verder naar beneden lopen in de richting van het Palladium Palace Ibiza Resort Hotel. Hier zijn de clubs een beetje meer ontspannen!

Geniet van een wandeling naar de uitkijktoren aan het eind van het strand. Vanaf de top heb je prachtig uitzicht over de kust, terwijl aan de andere kant een verborgen kleine baai te vinden is die maar weinig mensen weten.

Boek een vakantie naar Playa d'en Bossa en geniet van alles dat deze bijzondere plaats te bieden heeft!

Bezienswaardigheden Playa d'en Bossa

  • Uitzicht vanaf de vuurtoren
  • Aquamar
  • Beachclub Bora Bora
  • Het prachtige strand

Playa d'en Bossa op de kaart

hotel
appartement
×

Klimaat Playa d'en Bossa

Gemiddelde temperatuur Playa d'en Bossa

Gemiddeld aantal uren zon per dag Playa d'en Bossa

Weer in Playa d'en Bossa deze week

Beoordeling Playa d'en Bossa

*
*
*
*