Ibizavakantie.nl

Vakantie Es Cana

Over Es Cana

Kleiner dan de meeste plaatsjes en op slechts enkele minuten ten noorden van Santa Eulalia, vind je de beste plaats voor een relaxte vakantie, Es Caná. De populaire badplaats Es Caná is gewikkeld rond een hoefijzer van goudkleurige stranden omringd met palmbomen en zachtjes golvend kristalhelder water. Heerlijk! Dit strand is ideaal voor gezinnen, want als je het brede strand via de planken afloopt zie je dat het veilig is voor de kleintjes om ze te laten spelen in het ondiepe water.

De faciliteiten in Es Cana zijn goed. Er zijn veel ligstoelen met parasols, douches en toiletten. Langs de strandlijn zijn meerdere restaurants, bars en winkels te vinden. Hier is genoeg schaduw voor het nuttigen van koele drankjes, een ijsje of een heerlijke lunch. Aan het eind van het strand is een kleine haven waar je tijdens een vakantie in Es Cana activiteiten kunt boeken zoals een boottocht, zeiltocht of vissen in de haven.

Genieten van de mooie stranden van Es Cana

Een vakantie naar Es Caná heeft nog meer te bieden. Na tien minuten wandelen  kom je bij het strand van Cala Nova. Mooi en ongerept, is dit een van de beste stranden van het eiland voor surfers. Het beschikt over een aantal leuke strandtenten waar je goed kunt eten, maar ook chill-out lounge bars zoals Zen Sea.

Binnenland van Es Cana

Wil je tijdens een vakantie in Es Cana even weg van het water en het binnenland verkennen? De 'Tourist Train' vertrekt direct vanaf het centrum van Es Caná en biedt een uitstekend drie uur durende tocht langs o.a. het historische dorp San Carlos en een volledig gerestaureerde 17e eeuwse boerderij. Ook maak je natuurlijk een stop aan het strand bij Cesar's bar, waar je op een fantastische manier de eigenaardigheden en de uniciteit van Ibiza kunt ervaren.

Genieten van Es Cana

De meeste accommodaties in Es Cana liggen op loopafstand van het strand. In vergelijking met de veel grotere plaatsen als San Antonio en Playa d'en Bossa, is Es Caná een rustiger oord, maar stil of saai is het nooit echt op Ibiza.

Boek snel een vakantie naar Es Cana en geniet van een onvergetelijke tijd!

Bezienswaardigheden Es Cana

  • Boottochten
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Mooie wandelroutes
  • Hippiemarkt
  • Het haventje van Es Cana

Es Cana op de kaart

hotel
×

Klimaat Es Cana

Gemiddelde temperatuur Es Cana

Gemiddeld aantal uren zon per dag Es Cana

Weer in Es Cana deze week

Beoordeling Es Cana

*
*
*
*