Ibizavakantie.nl

Vakantie Cala San Vicente

Over Cala San Vicente

Een vakantie naar Cala San Vicente is ideaal voor degene die houdt van ontspanning en zon. Het in het noorden van Ibiza gelegen dorpje heeft een 380 m lange zandstrand waar je op de verschillende ligbedden kunt genieten van het heerlijke klimaat. De zon schijnt vrijwel altijd en de cultuur van het eiland zorgt ervoor dat je na een vakantie naar Cala San Vicente weer uitgerust thuis komt.

Gezellig Cala San Vicente

Cala San Vicente ligt aan baai omgeven door heuvels met pijnbomen. In de baai is een promenade te vinden met winkeltjes, bars en gezelliuge restaurants, waar nog tot laat in de avond genoten kan worden van heerlijke Spaanse maaltijden en wijnen. Een vakantie naar Cala San Vicente is ook prima geschikt voor watersporters. Je kunt hier naar hartelust snorkelen, duiken, zeilen en wakebboarden (of waterskiën).

Een vakantie naar Cala San Vicente is dankzij het klimaat, zon, strand en cultuur dé bestemming om van een welverdiende vakantie te genieten. De accommodaties zijn goed, betaalbaar en vrijwel altijd op loopafstand van het strand. Boek dus snel een vakantie naar Cala San Vicente en kom helemaal tot rust!

Bezienswaardigheden Cala San Vicente

  • Es Cuieram (druipsteengrot)
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Mooie wandelroutes
  • vuurtoren Punta Grossa
  • De promenade met bars en restaurants

Klimaat Cala San Vicente

Gemiddelde temperatuur Cala San Vicente

Gemiddeld aantal uren zon per dag Cala San Vicente

Weer in Cala San Vicente deze week

Beoordeling Cala San Vicente

*
*
*
*