All inclusive Santa Eulalia

Op 15 km van Ibiza-Stad ligt aan de oevers van de enige rivier van Ibiza, Santa Eulalia. Deze plaats is een geliefde bestemming als all inclusive bestemming voor families en mensen die houden van een meer ontspannen vakantie. Hier kan je heerlijk genieten van de altijd aanwezige zon, fraaie stranden en zijn er leuke hippiemarktjes waar je lekker doorheen kunt struinen.

Hippiemarkten

Santa Eulalia heeft een oud centrum die gevormd wordt door de Paseo Generalissimo, ofwel de Ramblas, een palmboomrijke promenade die met haar vele terrassen, restaurants en bars eindigt bij het Placa d'Espanya, een mooi en belangrijk plein van de stad. Santa Eulalia bezit Ibiza’s grootste en populairste hippiemarkten van Ibiza. Deze kleurrijke markten vol sieraden en hebbedingentjes trekken zowel lokale bewoners als toeristen.Hier kan je lekker struinen naar leuke hebbedingen en vintage kleding. Een erg leuke manier om de vroegere hippiekant van Ibiza te ontdekken! Even verderop ligt witte kerk, de Església de Santa Eularia op een heuvel. Deze mooie vestingkerk is zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier heb je namelijk schitterende uitzichten op zee en kan je als het helder is zelfs andere eilanden zien. Verder is hier ook een oude boerderij een etnologisch museum gevestigd. Verder kan je in Santa Eulalia natuurlijk ook gewoon genieten van het strand. Het kristalheldere water leent zich meer dan goed voor diverse watersporten en de ruim aanwezige strandbedden zorgen ervoor dat je lekker kunt uitrusten of zonnebaden.

Wilt u een andere kant zien van Ibiza? Boek dan snel een all inclusive Santa Eulalia!

Bezienswaardigheden Santa Eulalia

  • Museu Etnologie d'Ibiza-stad i Formentera
  • Església de Santa Eularia
  • Paseo Generalissimo
  • Placa d'Espanya
  • Puig de Missa
  • Hippiemarkten

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk All inclusive accommodaties in Santa Eulalia

Gerelateerde pagina's