All inclusive San Miguel

Een all inclusive naar San Miguel staat voor het in alle rust genieten van een welverdiende vakantie onder de vrijwel altijd aanwezige zon. San Miguel is een kleine badplaats gelegen aan een schitterende baai die omgeven is door hoge kliffen. Door zijn afstand van de wat grotere steden kun je hier ongestoord genieten van wat het eiland nog meer te bieden heeft dan grote feesten. Een all inclusive San Miguel is daarom ideaal voor gezinnen.

Het strand van San Miguel

Het strand van San Miguel ligt dankzij de hoge kliffen goed afgeschermd. Hierdoor kunnen kinderen veilig zwemmen in het ondiepe water. De zee bij Port de San Miguel is ook erg populair bij de watersportliefhebbers. Het heldere water is gewelig om in te snorkelen of te duiken. Je ziet allerlei vissen in alle kleuren van de regenboog. Meer landinwaarts ligt San Miguel de Balansat waar je een 16e eeuwse vestingkerk kunt bezoeken en in het hoogseizoen meerdere culturele optredens gehouden worden.

In alle rust genieten van Ibiza

Een all inclusive San Miguel is een fantastische geheel verzorgde ervaring voor degene die van rust en het authentieke Ibiza-leven houden. Gezellige knusse marktjes, prachtige witte stranden met kristalhelder water en een serene rust zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Er zijn meerdere goed betaalbare accommodaties te vinden op loopafstand van het strand of meer landinwaarts.

Bezienswaardigheden San Miguel

  • Boottochten
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Mooie wandelroutes
  • Cova den Can Marga
  • Torre des Molar
  • Kerk in San Miguel de Balansat
  • Cala de Benirras

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk All inclusive accommodaties in San Miguel

Gerelateerde pagina's