All inclusive San Antonio

San Antonio (San Antoni de Portmany) is het twee na grootste plaats van het eiland en ligt aan een grote baai in het noordwesten van Ibiza. Het telt meer dan 20.000 inwoners en was Vroeger een klein vissersdorp. Tegenwoordig is San Antonio een populaire toeristenplaats met vele hotels, restaurants en grote nachtclubs.

Cultuur en uitgaan

Een all inclusive naar San Antonio heeft veel te bieden. Zo kan je lekker wandelen langs levendige promenades of boulevard waar meerdere restaurants, boetiekjes of bars kunt vinden. Natuurlijk heeft San Antonio meerdere mooie stranden. Zo heb je main beach (in de baai),Playa S’Estanyol en Playa Xinxó. De meeste stranden hebben fraaie strandtenten om te ontspannen en genoeg watersportfaciliteiten voor de watersportliefhebbers. Een bezoek aan de haven, de oude stad met de 14e-eeuwse Església de Sant Antoni zijn ook meer dan de moeite waard. Hier krijg je een indruk hoe het vroegere leven was in deze plaats en zie je prachtige gebouwen.

Een all inclusive naar San Antinio is natuurlijk niet compleet zonder één van de beroemde beach- en nachtclubs te hebben bezocht. San Antonio heeft bekende uitgaansgelegenheden als Eden en Es Paradis. Populaire uitgaansgebieden zijn West End (tussen Carrer de Mar en de Carrer Ample) en Sunset Strip (langs de kust).

Een all inclusive naar San Antonio is meer dan geschikt voor jong en oud. Boek dus snel!

Bezienswaardigheden San Antonio

  • Het Ei van Columbus
  • Capella de Santa Agnès
  • Aquarium Cap Blanch
  • Església de Sant Antoni
  • De Passeig de Ses Fonts

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk All inclusive accommodaties in San Antonio

Gerelateerde pagina's