All inclusive Portinatx

Het in het noorden van Ibiza gelegen Portinatx is een goede all inclusive bestemming. Het voormalige vissersplaatsje is momenteel erg populair onder toeristen vanwege de schitterende stranden met kristalhelder water. Je kunt het hele jaar door genieten van deze ideale vakantiebestemming, want het wordt niet kouder dan 15 graden en er zijn gezellige restaurantjes, barretjes en terrasjes te vinden. Een all inclusive Portinatx betekent zorgeloos genieten op Europa's mooiste eiland!

Stranden van Portinatx

Portinatx heeft 3 stranden, S’Arenal Gran, S’Arenal Petit en Playa Porto en is een populaire plaats voor watersporters. Dit komt door het heldere water, schitterend koraal en vissen in alle kleuren van de regenboog. Op de stranden is het ook goed vertoeven. Heerlijk genieten van de zon op één van de vele ligbedden die staan opgesteld. Zo kom je tijdens je all inclusive vakantie helemaal tot rust!

Portinatx wordt ook wel gezien als de mooiste plaats op Ibiza. De door door heuvels met pijnbomen omgeven stranden, uitzichten en omgeving geven je werkelijk het idee in een paradijs te zijn beland. Met een all inclusive vakantie wordt je goed in de watten gelegd en hoef je nergens zorgen om te maken. Zo kom je uitgerust thuis van een onvergetelijke vakantie.

Bezienswaardigheden Portinatx

  • 18e Eeuwse Torre de Portinatx
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Mooie wandelroutes langs de fraaie stranden van Portinatx
  • Hippiemarkt (iedere zondag vanaf 18.00)
  • De stranden van Portinatx

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk All inclusive accommodaties in Portinatx

Gerelateerde pagina's